ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Στην τελική ευθεία

Published

on

Πέρασαν οι μέρες, έπεσαν οι παλμοί και αποτυπώνω κάποιες σκέψεις στο ηλεκτρονικό χαρτί.

Μετά την σφαλιάρα της Κυριακής και αφήνοντας την μουρμουρμουρ στην εξώπορτα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα με ψυχραιμία.

Αδιαμφισβήτητη η αξία των παικτών, και ατομικά και σαν σύνολο. Παίκτες καινούργιοι (Γκάτσι, Ελίασον, Πινέδα, Γιόνσον κλπ) που προσφέρουν ποιότητα και θέαμα, παίκτες “εσωτερικές μεταγραφές” ( Σιμάνσκι, Ρότα, Χχσαφι) που αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους καθ παίκτες σε νέους ρόλους που εγείρουν μεν συζητήσεις αλλά προσφέρουν (Αραούχο ).
Με ένα προπονητή, γενικό μαέστρο, που έφτιαξε όλο αυτό το σύνολο που αγαπούν …να μισούν οι πέριξ.

Και κάπου εδώ έρχεται ο προβληματισμός μου  Όλο αυτό, όταν πρέπει, δεν αποτυπώνεται στο γήπεδο αντίστοιχα της αξίας των προαναφερθέντων.
Θες η τρελλα ότι η Αγιά Σοφιά είναι απόρθητο κάστρο μας πιάνει μια τσαπατσουλιά και ένα γιούργια να παρουμε την Πόλη; Θες ότι πάμε εκτός και θεωρούμε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το γκολ κ χάνουμε τα άχαστα;
Θες η ψυχολογία που παίζει μεταξύ ζενίθ και ναδίρ ανάλογα την διακύμανση του σκορ;

Όπως και να έχει το θέμα των χαμένων ευκαιριών είναι τεράστιο και κομβικό για τα από δω και μπρος.
Τι πιστεύω;
Θεωρώ και έχω εμπιστοσύνη ότι ο κουμανταδόρος Πελάδο όλο αυτό θα το συμμαζέψει και θα αναδείξει την ποδοσφαιρική όμορφη, επιθετική αλητεία .
Θα διορθώσει λάθη και θα σκύψει πάνω από τα κακώς κείμενα.
Επίσης οι παίκτες θα δουν και θα αντιληφθούν ότι είναι ρυθμιστές. Παίζουν; Αναπτύσσονται σωστά και με υπομονή; Το αποτέλεσμα θα είναι υπερ τους. Κάνουν τα ανάποδα; Χαμένη χρονιά …απλά λιτά και απέριττα.

Τι θέλω;
Αιθεροβάμων παιδιόθεν και τίγκα ρομαντική …θέλω να βλέπω τους συνοπαδούς μου να χοροπηδάνε νυχθημερόν από χαρά!!! Να γίνουμε ένα κουβάρι αγκαλιά κόβοντας το νήμα του τερματισμού και εγώ με την σειρά μου να αφιερώσω το νταμπλ στην μνήμη του Γιάννη μου.
Το πιστεύω, το θέλω και εύχομαι να το πιστέψουν και αυτοί γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Ούτως η άλλως εγώ ΠΑΝΤΑ δίπλα Της θα είμαι και ας με πουν και γραφική και πρόβατο …ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ!!!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement