Στόπερ όχι αύριο, ούτε μεθαύριο, αλλά χθες!

0

Διαβάζουμε σε διάφορα ΑΕΚτζήδικα sites και έντυπα ότι θα εξαρτηθεί από την Ευρώπη το αν η ομάδα θα πάρει στόπερ και ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο Χνιντ και στο Λάτσι κλπ κλπ

Δεν υπάρχει διαφωνία ότι ενδεχομένως ο Χνιντ και ο Λάτσι να βγουν λίρα 100. Δεν υπάρχει όμως και εγγύηση γι’ αυτό. Είναι μια προσδοκία. Γιατί δεν μπορείς να απαιτείς από έναν 19χρονο όπως είναι ο Λάτσι και έναν παίχτη που δεν έχει ξαναπαίξει Ευρώπη όπως ο Χνιντ, να πάρουν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Είναι κόντρα στη λογική η παραπάνω απαίτηση.

Μακάρι να τα καταφέρουν τα παιδιά και να μας κλείσουν το στόμα. Αλλά ποδοσφαιρικά μιλώντας είναι ρίσκο. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βασίζεται πλέον ούτε στον Τσιγκρίνσκι ως μόνιμη λύση. Ο Ουκρανός έχει υπάρξει παίχτης κλάσης και το ξέρουμε όλοι. Πλέον όμως έχει μεγαλώσει, είναι λάθος να του φορτώνουμε ένα φορτίο το οποίο πια δεν μπορεί να κουβαλήσει στις πλάτες του. Το πέναλτι με τον Παναιτωλικό αλλά και μερικά λάθη στο ματς με τη Σεντ Γκάλεν αυτό δείχνουν. Αντίθετα ο Σβάρνας, δείχνει υποσχόμενος αλλά χρειάζεται ένα στήριγμα δίπλα του.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ένα ταχυδυναμικό στόπερ. Ικανό να παίζει δυνατά και στο ψηλό και στο χαμηλό παιχνίδι. Ένα στόπερ που να έχει εμπειρία Ευρώπης και να διαθέτει οργανωτικές ικανότητες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω. Η ομάδα έχει καθυστερήσει πολύ να βρει αυτόν τον παίχτη. Για ένα μεγάλο διάστημα όλοι πίστευαν ότι θα είναι ο Βράνιες αυτός ο ποδοσφαιριστής και επικρατούσε ενας εφησυχασμός. Όμως απ’ ότι φαίνεται η Άντερλεχτ δεν είναι διατεθειμένη να ξεγράψει τρία εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον αγοράσει και του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Μοναδική χαμένη στη συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν είναι η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ομάδας επιβάλλεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ικανού στόπερ το ταχύτερο δυνατόν. Αν η ομάδα θέλει να έχει αξιώσεις στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη, χρειάζεται στόπερ όχι αύριο, ούτε μεθαύριο αλλά… χθες!

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.