ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Θέλει να γίνει η Χαλκίδα Πάτρα ο Ιβάνοβιτς

Published

on

ivanovic-600-x-350-1
Φαίνεται πως ο 22 χρονος άσος τρελάθηκε απο τους ΑΕΚτζήδες στην Πάτρα.

Να επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας εύχεται ο Νίκολα Ιβάνοβιτς για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κύμη στην Χαλκίδα. Ο Μαυροβούνιος γκάρντ έγραψε στο blog του στο site της ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ματς με τους Ευβοιώτες και τι περιμένει απο αυτό:

«Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα. Ξέρουμε πως για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε κάθε αγωνιστική το 100% των δυνατοτήτων μας και να βλέπουμε με σοβαρότητα τον κάθε αντίπαλο.

Η προετοιμασία μας συνεχίζεται για τον αγώνα με την Κύμη. Σίγουρα, είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και το μόνο βέβαιο είναι, ότι από το πρώτο λεπτό θα (προσπαθήσουμε να) ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι το… αφεντικό.

Άκουσα από τους συμπαίκτες μου, ότι η Χαλκίδα είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και ότι θα επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας για την υποστήριξη του και περιμένω όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου να μας ξεσηκώσουν με τις φωνές τους και να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη όλοι μαζί».

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement