ΘΡΙΛΕΡ με πρόταση εξόντωσης ΑΕΚ και Μελισσανίδη

0

Εισήγηση ΣΟΚ από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέας Αθανασίου. Ζητάει να αφαιρεθούν 10 βαθμοί από την ΑΕΚ και να αποκλειστεί δια βίου από τους αγωνιστικούς χώρους ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Η εισήγηση έγινε με βάση τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, με κατηγορίες για έμμεση ή άμεση εμπλοκή της ΑΕΚ στην διαδικασία.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας καλείται να αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ή θα τοποθετηθεί η υπόθεση στο αρχείο ως μη βάσιμη…

Αναμφίβολα το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο και πρωτοφανές στα χρονικά, αν λάβει κανείς υπόψη κάποια δεδομένα, ένα από τα οποία είναι για παράδειγμα η εισήγηση για αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή είναι -6.

Η εισήγηση αναφέρει και τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Άγγελο Δανιήλ (πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας) ως συμμετέχοντες στην όλη ιστορία για την οποία κατηγορείται η ΠΑΕ ΑΕΚ και προτείνει επίσης τον ισόβιο αποκλεισμό τους από τα γήπεδα.

Στην Ένωση έχουν μείνει άναυδοι από την προτεινόμενη εξοντωτική ποινή και σημειώνουν σε μια πρώτη αντίδραση… ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι ανυπόσταση και σκηνοθετημένη αφού προέρχεται από ένα σωματείο που δεν υφίσταται… την Ένωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας. Τονίζεται δε… ότι ο ανύπαρκτος στα ποδοσφαιρικά μητρώα καταγγέλων σύλλογος φάντασμα διαθέτει και Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

ΑΕΚ LIVE


Comments are closed.