Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ..

0

48 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ο Μαρινάκης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο λαό του θρύλου.. ο Ιβάν έχει το Μπίσεσβαρ, ας φέρουμε κι εμείς Ουάρντα.. να έχουμε ολοι ένα Μαλλιούφα στην ομάδα..

Η δε ξεφτίλα του “μεγάλου” καναλιού που σταμάτησε το δελτίο ειδήσεων για να δείξει την τελετή υποδοχής του Μαρσέλο, ήταν megaλη.. Ο αντικειμενικός Χελάκης κόντεψε να … δακρύσει. Ευτυχώς ήρθε ο Μαρσέλο και ανεβαίνει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο.. το γεγονός ότι κάνανε μάγκες τους Ισραηλινούς στην Ευρώπη, ξεχάστηκε ήδη..

Έπρεπε να καλέσει και Άδωνη στη φιέστα.. που δήλωσε ότι ο Μαρσέλο ήρθε επειδή ο Μητσοτάκης αλλάζει την Ελλάδα.. Υπουργέ ξέχασες να πεις ότι έχουμε και brain gain με αφορμή την επιστροφή Ρέτσου.. Καρεμπέεεε, ή μάλλον.. Σιντιμπέεεε

Στα δικά μας.. Τα Γιάννενα έχασαν με τον ίδιο τρόπο που έχασε και η Λαμία.. δηλαδή περίπου καταλάθος.. αν ήταν πιο δεμένη ομάδα και λίγο πιο τυχερή και είχε προηγηθεί, τότε θα είχαμε θέματα όπως με το Βόλο.. όπως και να έχει το κρας τέστ έρχεται στη Λεωφόρο και αν η ομάδα εμφανιστεί έτσι, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μας τιμήσει.. ούτε και το -6 από την 4η αγωνιστική..

Ελπίζουμε να πιάσει ο Μουκουντί και εκτός από τον Σιντιμπέ να έρθει και ένς φορ ακόμα κι αν αυτός είναι ο Φαν Βερτ.. πάντως χάθηκε πολίτιμος χρόνος και ευχόμαστε να μην κοστίσει στην ομάδα.. Μας χάλασε η δήλωση Κατσουράνη ότι η ΑΕΚ θα καταλήξει 4η.. αλλά ας το αναλογιστούμε ψύχραιμα βλέποντας τις κινήσεις των αντιπάλων, την κατάστασή τους σε σχέση με τη δική μας.. καλό το γήπεδο αλλά δεν παίζει μπάλα.. ειδικά στα εκτός έδρας..

Εν αναμονή του ντέρμπι.. το στοίχημα για τη διοίκηση και τον Αλμέιδα θα είναι ακόμα και σε περίπτωση ήττας, να κρατήσει τους παίχτες με κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν, γιατί και από αυτό πάσχει η ομάδα.. μετά από 1-2 στραπάτσα, την παίρνει η κατηφόρα και η αδιαφορία των παιχτών γίνεται παραπάνω από αντιληπτή.. Ομοίως σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, δεν πρέπει να παραβλέψουν οι αρμόδιοι τα εμφανή κενά στο ρόστερ της ομάδας..

Cross Fingers..

O ΠαRάσιτος


Comments are closed.