Του Σαββάτου τα καμώματα…

0

ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ…και θα ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ στριμώχνει στα σχοινιά τους ξενοφερμένους «αφεντάδες» του ΠΑΡΚΟΥ ΓΟΥΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

 

@@@ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ, η διάθεση μας εξαρτημένη άμεσα από το αποτέλεσμα, από τα γεγονότα , κατά την Σαββατιάτικη δοκιμασία στο άγονο χωράφι «Ael Arena F.K.».Αυτό, που ο Κούγιας το συντηρεί επί τούτου, ως «ακατάλληλο», προκειμένου να υφαρπάζει τους βαθμούς, πρώτιστα και κύρια από την ΑΕΚ και κατά δεύτερο λόγο από τις ομάδες, που δεν έχουν δανειστεί παίκτες από το αχαλίνωτο «συστημικό» δίδυμο, το οποίο εκείνος προσκυνάει δουλοπρεπέστατα.


-ΦΥΣΙΚΑ παρόντες, καμαρωτοί-καμαρωτοί και τσεκουράτοι-τσεκουράτοι, οι Ουάρντα-Κάτσε, που βασικό μέλημα τους είναι να παίζουν για τον μπαόκ τους. Και … «ό,τι περισσέψει» να το δίνουν για την σανοτροφή μίσους, που «καλλιεργεί» ο προσωρινός προϊστάμενος τους, εναντίον της Μελισσανιδικής «΄Ενωσης»! Και σε βάρος όποιων άλλων αντιπάλων (π.χ. ΄Αρη) «μπαίνουν στο ρουθούνι» του ακόρεστου συστημικού «ασπρομαυρο-ερυθρόλευκου» διδύμου!

– ΚΑΤΑ μια μέρα πιο ξεκούραστο το «βυσσινί» αλογάκι, σε σχέση με τον αυθεντικό , πατριαρχικό, Δικέφαλο Αετό του Νότου.Γιατί Σάββατο είχε γίνει το ΄Αρης-αελ 1-3 (με ώρα έναρξης τις 5 και τέταρτο). Ενώ Κυριακή βράδυ το Σιδηροπουλο-Ελβετικό πολυέγκλημα κατά της ΑΕΚ, στο οακά. Βεβαίως παίζει ρόλο ακόμη κι αυτό. Ο χρόνος, που έχει στην διάθεση της μια ομάδα, όχι μόνο για να ξεπεράσει την αγανάκτηση, τον θυμό, την οργή για το «στημένο» μπαοκό2-2 , αλλά ακόμη και για για να αντιμετωπιστούν προβλήματα τραυματισμού, αποθεραπείας, παίκτων.Ορίστε, που ο Νίκος Κωστένογλου δεν πρόλαβε να είχε στην διάθεση του τον δυναμικό Γιακουμάκη (= «χρυσό κλειδί», για το ξεκούμπωμα του Λιβάγια) και τον γρηγοροπόδαρο Κλωναρίδη.

– ΠΟΛΥΣ λόγος έγινε – κι όχι μόνο από τους παθόντες Αρειανούς- για την διαιτησία του Μανώλη Σκουλά (Θεσσαλίας!). Για την σκανδαλώδη ανοχή του, στο ματς του Χαριλάου, αφενός προς τον προκλητικά απρεπή, προς τους «κίτρινους» θεατές, Ουάρντα. Κι αφετέρου προς την αλβανική κινούμενη λαιμητόμο, τον ΄Εργκους Κάτσε. Δεν τους έδειξε τουλάχιστο…τρεις-τέσσερις κίτρινες κάρτες, μη τυχόν και ο Κου(κουβά)γιας του έβγαζε αμέσως ανακοίνωση, ότι … «το έκανε επίτηδες, για να αποδυναμώσει την αελ, ενόψει 6ης αγωνιστικής»! Η ανταπόδωση των υπηρεσιών του Θεσσαλού (!) διαιτητή, προς το «αλογάκι» του θεσσαλικού κάμπου; ΄Οτι η αναντιμετωπίσημη , από νορμάλ δυνάμεις, ξενοσυμμορία της ΚΕΔ, όρισε στο πι και φι τον Σκουλά (=μετά από τόση κατανόηση για το «αλώβητοι οι Κάτσε, Ουάρντα») , για το VAR, στο Σαββατιάτικο παό- ξάνθης (απόγευμα στη Ριζούπολη)!

ΤΟΧΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
@@@ ΝΑΙ, είναι τακτική από τους Περέϊρα- Φούσεκ- Λάκοβιτς- Μαρίν- Χούμπελ (και με τους , επίσης μεγαλόμιοσθους, Κουκουλάκη, Τριτσώνη, να τους αρκεί το «γλάστρες» ) το να ανταμείβουν … «πρίν καν ξημερώσει η επόμενη μέρα» όσους ανταποκρίνονται στις εντολές, που παίρνουν. ΄Οπως για το παράδειγμα, που αναφέραμε στο χθεσινό κείμενο μας, με τον Θεσσαλονικέα μπαοκτζή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ,για VARίστα αλά- Σιδηρόπουλο στην κακοτράχαλη, ακόμη και για να βοσκήσουν κατσίκια, λαρισινή «arena».

-ΟΠΩΣ, να προσθέσουμε , για ανταμειφθέντες από τους ΚΕΔικτάτορες του «κατειλημμένου» , κυρίως περί την ΑΕΚ, ελληνικού ποδοσφαίρου,ότι έβαλαν τον «μαυρο-κόκκινο» Θρακιώτη Κουμπαράκη, επίσης στην Κουγιακή Λάρισα. Με τον συνεργό του (=στο Καραϊσκάκιο «Δελφινάριο» της πρεμιέρας), τον Λαμιώτη Τζοβάρα , πρώτον (!) στου Χαριλάλου, αν και ο Φετφατζιδικός άρης, έχει να γυρίσει γραμμάτιο, προς τον οσφπ, τον οποίο λατρεύει ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

– ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με την επικαιρότητα «Της Πάρκου Γουδιαιτησίας τα καμώματα , τα βλέπει η Κυριακή και σκάει στα γέλια», με τα ακόλουθα: Ανταμοιβή και προς τον Αργίτη Μανούχο, ως πρώτον στο Αστέρας- παόκ, γιατί ως 4ος στο οακά κάρφωσε στον Ελβετό (=τυροτρίφτη,κατά το ξεκαρδιστικό του Νίκου Αγγελίδη)τον Βασίλη Δημητριάδη. Επίσης, γιατί ανέλαβε «να ξεράσει» πάνω στο φύλλο αγώνα τον «εμμετό» κατά Δημήτρη Μελισσανίδη! Με VARίστα στο «Θ.Κολοκοτρώνης» τον συστημικό Αθηναίο Ευαγγέλου (= «ερυθρόλευκο» στα πιστεύω του, μπαοκτζή στις πράξεις). Αλίμονο, Αστέρα, τί σε περιμένει. Αυτήν φορά από το δίδυμο Μανούχου- Ευαγγέλου και χωρίς να έχει καταλαγιάσει ο διαιτητικός ορυμαγμός από τον περσινό οργιώδη κυπελλικό αποκλεισμό σου)!

– ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, πως μας έχουν ξεφύγει, ότι στο Χαριλάου αρχιVARίστας θα είναι ο Αθηναίος Τάσος Παπαπέτρου, με την ελπίδα της ΚΕΔιεστραμμένης, ότι θα εκτεθεί με καμιά «κοτσάνα» ή ανθρώπινο λάθος του και «θα καταπιούν την γλώσσα τους όσοι τον θεωρούν κορυφαίο τωρινό ΄Ελληνα διαιτητή, αντικειμενικό, ανεξάρτητο, ολοκάθαρο, εκτός διατεταγμένων υπηρεσιών αλά Σιδηρόπουλο, Ζαχαριάδη, Παπαδόπουλο (= αρχιVARίστα στο Δευτεριάτικο Λαμία- παναιτωλικός) , Κουμπαράκη, Τζοβάρα και…

– ΑΛΛΗ μία αγωνιστική τηρήθηκε από την ξενομαφία, που λυμαίνεται την ΑΕΚ και όποιους άλλους ασυμβίβαστους, το Ιβανικό «αποφασίζω και διατάσσω», για τον Κομίνη! Ο Θεσπρωτός (=δυστυχώς και τραγικώς ομόσταυλος του διαιτητικά ουταπού Καλφόγλου) ούτε στην 6η αγωνιστική σε ματς του μπαόκ ή της ΑΕΚ. «Ξεπέταγμα» στο Σαββατιάτικο παό-ξάνθης.

-ΟΣΟ για τον Λαρισαίο Θανάση Τζήλο, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση λίγες ημέρες μετά το ξάνθη-οσφπ; Πάλι παρών, ως VARίστας στον αγώνα ανάμεσα στον αμέτρητα δανειολήπτη του μπαόκ, τον Βόλο, που υποδέχεται (= με τον Αχιλλέα Μπέο επικεφαλής στην πομπή, στα διόδια!) τον σχεδόν απαράλλαχτα όμοιο του (συντηρούμενο από τους δανεικούς…) ατρόμητο. Παίζει σχεδόν συνέχεια ο τραυματισθείς, για «να κουκουλώνεται», για «να ξεχνιέται» , το άθλιο γεγονός, για το οποίο ΚΑΙ ο Λευτέρης Αυγενάκης «ούτε φωνή-ούτε ακρόαση» , για το Γιωργο-Βασιλειαδικό «Είμαστε μια ανάσα από τον εντοιπισμό και την σύλληψη των ενόχων της επίθεσης , έξω από το σπίτι του διαιτητή»…Το μόνο, που ξέρει να λέει –και να ζητάει ο υφυπουργός είναι «σταματείστε τον χαρτοπόλεμο»! ΄Ωστε κε Αυγενάκη τα περί Τζήλου είναι… «Αυγά μελάτα»;

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.