ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Βαθμολογώντας… το έκτρωμα της ΑΕΚ

Published

on

Το AEK LIVE με κρύα καρδιά βαθμολογεί… το συνονθύλευμα που παρουσιάστηκε χθες με φανέλες της ΑΕΚ

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: 4

Μέχρι το πρώτο γκολ του Άρη όλα πήγαιναν καλά, είχε σταθερότητα και ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίχτες του, μετά ήρθε η διάλυση. Είχε ναι μεν τρεις καλές επεμβάσεις μετά το πρώτο γκολ, όμως δέχεται άλλα δύο τέρματα και στο δεύτερο έχει ευθύνη διότι μπερδεύτηκε με τον Χατζισαφί.


Λάζαρος Ρότα: 3

Πήγαινε καλά μέχρι το πρώτο γκολ του Άρη. Στο τελευταίο τέταρτο που μπήκε το γκολ άφηνε κενά ανασταλτικά, έκανε διαρκώς λάθη. Ενώ πήγαινε καλά αμυντικά μέχρι τότε, μετά ήρθε η κατάρρευση.


Γιώργος Τζαβέλλας: 2

Ενέπνεε ασφάλεια μέχρι το τελευταίο τέταρτο καθώς έδωσε πολλές μάχες και τις κέρδισε. Μετά φέρει ευθύνη και στα 3 γκολ του αντιπάλου. Με την εμπειρία που διαθέτει θα έπρεπε να κατευθύνει τους συμπαίκτες για να διατηρήσουν το προβάδισμα, κάτι το οποίο δεν έκανε.


Σίμος Μήτογλου: 2

Μέχρι το πρώτο γκολ του Άρη έκανε καλό ματς και είχε έχει υπό έλεγχο τον Καμαρά. Στα μέσα της επανάληψης έχασε την συγκέντρωση και τη σταθερότητα του χωρίς να εμπνέει πλέον ασφάλεια. Μάλιστα στο 2-2 έχασε στον αέρα τον Φαμπιάνο, αλλά και στο 3-2 καθυστέρησε να διώξει με αποτέλεσμα ο Καμαρά να του κλέψει τη μπάλα και να φτιάξει το γκολ.


Εχσάν Χατζισαφί: 2, χωρ

Έπαιξε αρχικά αριστερά στην άμυνα. Δεν έκανε και το καλύτερό του παιχνίδι. Επιθετικά βοήθησε αρκετά. Μετά το 0-2 επαναπαύτηκε και αυτός και ήρθε η διάλυση. Στο ένα γκολ ο Πάλμα έρχεται από την πλευρά του και βάζει το γκολ.


Νταμιάν Σιμάνσκι: 3

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και έδωσε πολλές μάχες μέχρι να έρθει το σημείο της διάλυσης. Έδειχνε μαζί με τον Κριχόβιακ και τον Μάνταλο να τα πάνε καλά στο κέντρο όμως μετά το 0-2 υπήρξε εφησυχασμός καθώς επαναπαύτηκε και αυτός με αποτέλεσμα να παίζει με λιγότερη ένταση και πάθος και έτσι ο Άρης να το εκμεταλλευτεί.


Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: 3

Ενώ περιμέναμε όλοι να κάνει τη διαφορά ακόμα και στα καλά σημεία του ματς δεν έπραξε τα αναμενόμενα, αυτά δηλαδή που περιμένουμε από έναν παίκτη της κλάσης του. Ναι μεν είχαν τον έλεγχο με τον Σιμάνσκι στο κέντρο αλλά μετά χαλάρωσαν και σε ένα τέτοιο ματς απαγορεύεται αυτό. Εκτός αυτού στο δεύτερο γκολ τον νικά κατά κράτος ο Φαμπιάνο στον αέρα.


Πέτρος Μάνταλος: 2

Από την αρχή του ματς δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο ούτε βοήθησε επιθετικά την ομάδα ακόμα και στο καλό κομμάτι του αγώνα. Μετά υπήρξε εφησυχασμός και από αυτόν αλλά φέρει μεγαλύτερη ευθύνη καθώς ως αρχηγός θα έπρεπε να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του να διατηρήσουν το προβάδισμα. Μόνο αυτό δεν έκανε.


Στίβεν Τσούμπερ: 3

Είχε καλές και κακές στιγμές. Έκανε αρκετά λάθη και οι πάσες του πολλές φορές ήταν απρόσεκτες με αποτέλεσμα να κερδίζει τη μπάλα ο αντίπαλος και να απειλεί. Το δεύτερο γκολ του Γκαρσία προέρχεται από δική του ενέργεια αλλά από εκεί και μετά φέρει σοβαρή ευθύνη στον εφησυχασμό της ομάδας.


Νορντίν Άμραμπατ: 2

Έπαιξε και πάλι στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Έδωσε μάχες, έτρεξε αλλά ακόμη και στο καλό διάστημα της ομάδας κρατούσε παραπάνω τη μπάλα από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να έρχονται τα λάθη και ο αντίπαλος να έχει ευκαιρίες για να απειλήσει.


Λιβάι Γκαρσία: 5

Στο πρώτο μέρος δεν ήταν τόσο καλός καθώς έχασε και μια τεράστια ευκαιρία με κενό τέρμα. Στο δεύτερο επανήλθε πολύ βελτιωμένος πετυχαίνοντας το 0-1 με φανταστική εκτέλεση και ύστερα το 0-2 μετά από μπαλιά του Τσούμπερ. Μετά που ήρθε η διάλυση… είχε το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.


ΑΛΛΑΓΕΣ

Μιλάντ Μοχαμάντι: 3

Μπήκε μετά το 1-2 για να βελτιώσει αμυντικά τη κατάσταση αλλά δεν κατάφερε κάτι. Είχε θέματα και αυτός μετά τη διάλυση της ομάδας.


Μουαμέρ Τάνκοβιτς: –

Πέρασε μετά το 2-2 και δεν μπορεί να κριθεί καθώς αγωνίστηκε λίγο.


Σέρχιο Αραούχο: –

Μπήκε στο ίδιο σημείο με τον Τάνκοβιτς και έπαιξε λίγο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κριθεί.


Καρίμ Ανσαριφάρντ: –

Μπήκε τελευταίος πριν το 3-2 και δεν μπορεί να κριθεί διότι αγωνίστηκε ελάχιστα.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: 3

Μέχρι το γκολ του Άρη ήταν άριστος τακτικά και δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους να ελέγξουν το ματς διότι είχε ελέγξει το κέντρο απόλυτα. Μέχρι το 78΄ η ομάδα είχε απειληθεί μόνο με το δοκάρι στο πρώτο μέρος και με μια προσπάθεια του Μαντσίνι πριν το 1-2. Μετά το γκολ φέρει τεράστια ευθύνη καθώς υπήρξε εφησυχασμός και επίσης φέρει ευθύνη γιατί δεν καθοδήγησε την ομάδα να κρατήσει τη μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι. Έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα κάποια αλλαγή ώστε να ξυπνήσει τους παίκτες του και να διατηρήσει το προβάδισμα.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement