ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξανθόπουλος «θέλουμε σταθερότητα»

Published

on

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού,  στον Ντράγκαν Σάκοτα, τον Μανωλόπουλο και τον κόσμο.

Ξανθόπουλος «Είναι κάποια παιχνίδια διαφορετικά από τα άλλα, θέλουμε σταθερότητα»

Τελικά η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πως ήρθε αυτή η νίκη;
«Φέτος καμία νίκη δεν είναι εύκολη, τι να πω η ομάδα είναι τόσο διαφορετική σε κάποια παιχνίδια, όπως με τον Παναθηναϊκό έτσι και με τον Ολυμπιακό η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή, σε σχέση με άλλα ματς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω παρά τα χρόνια της εμπειρίας μου. Ελπίζω να δείξουμε μια σταθερότητα στα επόμενα παιχνίδια γιατί τη χρειαζόμαστε. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόουτς Μανωλόπουλο και στον κύριο Παπαχατζή»

Για την αλλαγή προπονητή ο έμπειρος άσος είπε:
 «Σίγουρα όταν αλλάζει ο προπονητής είναι κάτι σαν σοκ για τους παίκτες, δεδομένου το ότι ο καθένας μας πρέπει να αποδείξει από την αρχή πράγματα στον νέο κόουτς. Ο κύριος Σάκοτα προσπάθησε να πάρει ότι καλύτερο από τον καθένα, αφού δεν είναι πολύ καιρό στην ομάδα τώρα»

Για το τι άλλαξε με τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Δεν νομίζω ότι πρόλαβε να αλλάξει κάτι, είναι αυτό που είπαμε, είναι κάποια παιχνίδια διαφορετικά από όλα τα άλλα, ξέρουμε ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε έτσι, αλλά η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και πέρυσι, αλλά τον Ολυμπιακό είχε να τον κερδίσει πολλά χρόνια, όμως δεν πρέπει να βλέπουμε τα άλλα ματς διαφορετικά. Είδατε ότι και στην Ευρώπη έχουμε μείνει αρκετά πίσω αλλά και στην Ελλάδα κάναμε ήττες που δεν θα έπρεπε. Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω να συνεχίσουμε μια καλή πορεία και θετικά αποτελέσματα»

Για τον κόσμο είπε: « Ο κόσμος ήταν μαζί μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σίγουρα μας βοήθησε σε κρίσιμα σημεία με την ώθηση που μας έδωσε»

Continue Reading
Advertisement