Ξεκινούν οι Ακαδημίες της ΑΕΚ Καβάλας

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Την ερχόμενη Δευτέρα 26.08.2019 και ώρα 09.15 π μ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κ ΡΟΥΜΠΑ (περιοχή Κωτσάλου) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής Κ16 (2004-2005) και του Κ14 (2006-2007) η οποία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας πρωινών προπονήσεων και μετά βάση του προγράμματος για την νέα σεζόν .

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ευχαριστεί τον κ ΡΟΥΜΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου στην Ακαδημία μας για όλη την σεζόν 2019-2020.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε γονείς και αθλητές μας τις Ιατρικές – Επιστημονικές συνεργασίες για την τρέχουσα σεζόν με τους κάτωθι συνεργάτες μας :
• ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Ειδικό Καρδιολόγο
• ΒΕΡΜΙΣΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Χειρουργός Ορθοπεδικός
• ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Ειδικός Ρεφλεξολόγος
• ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΘΕΟΦΙΛΟ Ειδικό Διατροφολόγο – Διαιτολόγο
Οι παραπάνω επιστήμονες – συνεργάτες θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας μας μετα από συμφωνία που προήλθε από την Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας .
Ενημερώνουμε τους γονείς, κηδεμόνες και αθλητές της Ακαδημίας μας όπως ακόμα και αυτούς που θέλουν να ενταχθούν για πρώτη φορά στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ότι :

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-08-19 και ώρα συνάντησης 18:00μμ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ) θα λάβει χώρα η πρώτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και θα γίνει κατά σειρά πρώτα, ο αγιασμός όλων των τμημάτων όπως και του ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ μας για την νέα σεζόν και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση – ομιλία για τον προγραμματισμό των προπονήσεων (ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) και όλων των δράσεων για την νέα σεζόν που ξεκινά, όπως επίσης και μια παραγωγική και δια δραστική συζήτηση προτάσεων – ιδεών που μοναδικό στόχο θα έχει την καλύτερη οργάνωση σε πολλά επίπεδα για όλους μας .

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η επίσημη αγωνιστική έναρξη προπονήσεων των υπολοίπων τμημάτων υποδομής μας θα είναι την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
Το πρόγραμμα προπονήσεων σεζόν 2019-2020 της Ακαδημίας έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στο.. aek-kavalas.gr.


Comments are closed.