ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ANALYZE THIS

Βαρέσαμε διάλυση;

Τι συμβαίνει στη Μάνα ΑΕΚ;

Published

on

Όποιος πιστεύει ότι τα πράγματα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι καλά, είναι το λιγότερο αφελής. Τα τμήματα αντιμετωπίζουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα, αθλητές σκέφτονται το μέλλον τους μακριά από την ομάδα, ενώ οι υποσχέσεις παρέμειναν… υποσχέσεις!

aek

Δυστυχώς όπως έχει γράψει ο Νίκος Αγγελίδης η “Μάνα ΑΕΚ” δείχνει να έχει αφεθεί στη μοίρα της. Ιστορικά τμήματα που έχουν δοξάσει το Δικέφαλο Αετό φυτοζωούν και κανείς (που έχει την οικονομική ευρωστία) δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Οι έφοροι των τμημάτων έχουν κρούσει πολλάκις το τελευταίο διάστημα τον κώδωνα του κινδύνου αλλά όπως λέει και η παροιμία “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”!

Απάντηση καμία! Οδεύουμε σε μία κατάσταση που δεν αντιπροσωπεύει την ΑΕΚ. Φέτος μόνο ένα τμήμα ήταν συνεπέστατο στις πληρωμές, ενώ όλα τα άλλα είναι αρκετούς μήνες πίσω.

Δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε ονόματα γιατί η σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Είναι όμως ξεκάθαρο πως αν η ΑΕΚ θέλει να έχει μέλλον οφείλουν οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Άλλωστε, εκείνοι διατυμπάνιζαν πως έφτασε μια καινούρια μέρα, με μία Ένωση πρωταγωνίστρια ΠΑΝΤΟΥ!

Για τον αγνό, ρομαντικό ΑΕΚτζή έχει την ίδια σημασία μία κούπα στο ποδόσφαιρο με μία στην ξιφασκία. Γιατί μπορεί να αλλάζει το άθλημα, αλλά το έμβλημα στην καρδιά κάνει περήφανους τους πρόσφυγες παππούδες μας!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement