ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια μεταγραφή «καλαμπούρι»

O Παναγιώτης Αλιατάς σχολιάζει τις… βρωμοδουλειές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με αφορμή τη μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα.

Published

on

O Παναγιώτης Αλιατάς σχολιάζει τις… βρωμοδουλειές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με αφορμή τη μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα.

2013-8-24-aliatasΕίσαι η Μπενφίκα, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Πορτογαλίας, με όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είσαι η ομάδα που έχει τους περισσότερους οπαδούς, όχι μόνο στη χώρα αλλά παγκοσμίως. Οι υποστηρικτές σου υπολογίζονται σε 14 εκατομμύρια. Είσαι η ομάδα με τα περισσότερη μέλη παγκοσμίως. Το Νοέμβριο του 2006 αριθμούσες 160.398 μέλη, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για σύλλογο καταγραμμένο στο βιβλίο Γκίνες. Έχεις 35 Πρωταθλήματα Πορτογαλίας, 24 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ, 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης. Έχουν φορέσει την φανέλα σου απίστευτοι παικταράδες.

Έχεις δημιουργήσει ένα παντοδύναμο σκάουτινγκ σε παγκόσμια κλίμακα, ειδικά στην Βραζιλία που φέρνεις ένα σορό νεαρούς βραζιλιάνους που αργότερα τους αξιοποιείς. Τα ταμεία σου είναι γεμάτα με εκατομμύρια ευρώ και… ψάχνεις να βρεις ένα αμυντικό χαφ για την εντεκάδα σου και… Πας και παίρνεις τον Φέισα δίνοντας πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ; Και του κάνεις και πέντε χρόνια συμβόλαιο μην σου τον πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης;

Και θέλετε να πιστέψω ότι αυτή η μεταγραφή έγινε με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια; Εσάς δε σας μυρίζει βρομοδουλειά;

Κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα ΚΑΙ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, καθώς τέτοια περιστατικά δεν γίνονται ΜΟΝΟ στην Ελλάδα όπως θέλουν να μας πείσουν κάποιοι. Στην περίπτωση της μεταγραφής του Φέισα έχουμε μια μεταγραφή «καλαμπούρι» παρόμοια με τα 14 εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει ο Αχμέτοφ της Σαχτάρ στον Κόκκαλη, για τον Καστίγιο!

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74

Continue Reading
Advertisement