ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τα παιδιά είναι το μέλλον της ΑΕΚ”

Τί είπε ο Τραϊανός Δέλλας για τους νέους παίκτες της ΑΕΚ

Published

on

Σαν κόρη οφθαλμού πρέπει να προσεχθούν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τους πιτσιρικάδες που συμμετείχαν στην προετοιμασία!

1017622«Σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ έχουμε μαζί μας και τέσσερα παιδιά από την Κ17 που κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα προπονούνται τόσο με εμάς όσο και με τη δεύτερη ομάδα. Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον της ΑΕΚ. Ήθελα να τους πάρω μαζί μου για τους βάλω στο νόημα της πρώτης ομάδας και παράλληλα να είναι πρεσβευτές της πρώτης ομάδας στις ακαδημίες.

Για να δίνουν κίνητρα στα παιδιά να δουλεύουν περισσότερο και να μπολιάσουμε έτσι την πρώτη ομάδα με τις ακαδημίες. Πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν δύο πράγματα. Νομίζω πως το έργο μου θα ήταν ευκολότερο αν η ομάδα ήταν στην Α Εθνική.

Μέρα με τη μέρα τους δίνω τα ερεθίσματα και με τις ομιλίες αλλά και μέσα από την προπόνηση για το τι θα αντιμετωπίσουμε και θέλω να πιστεύω πως οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάω. Είναι πολύ βιαστικό ακόμα όμως να κρίνουμε γιατί βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν. Κανείς δεν υστερεί και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε σαν κόρη οφθαλμού μέχρι το τέλος», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου στα Χάνια του Πηλίου.

Continue Reading
Advertisement