ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ANALYZE THIS

Ο Παναιγιάλειος καλά έκανε! Ο διαιτητής;

Published

on

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου έπαιξαν πολύ σκληρά απέναντι στην ΑΕΚ. Μόνο έτσι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα, καθώς απέχουν πολλά… μίλια σε τεχνική κατάρτιση.

 

1155562-cropΠήγαν το ματς στον τσαμπουκά, στα δυνατά μαρκαρίσματα καθώς θέλησαν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχει η Ένωση. Και καλά έκαναν από την πλευρά τους, βλέποντας το διαιτητή να μην τους “κιτρινίζει” σε πολλές περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν από το πρώτο ημίχρονο να μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο και με 9 και με 8. Ίσως όμως και όχι. Αν ο Γρατσάνης έδινε από την αρχή κάποιες κίτρινες, τα μαρκαρίσματα δεν θα ήταν τόσο δυνατά.

Τελικά αυτός που αποβλήθηκε ήταν ο Αραβίδης. Η ΑΕΚ πάντως δεν μπορεί να μιλάει για διαιτησία σε αυτή την κατηγορία. Πήρε τη νίκη δια πυρός και σιδήρου στο Αίγιο, αλλά θα μπορούσε να έχει και καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Βασίλης Αντωνίου

ΥΓ. Οι συνθήκες που θα παιχτούν φέτος οι αγώνες της ΑΕΚ θα βοηθήσουν πολύ για του χρόνου. Τα νέα παιδιά θα “σκληρήνουν” και θα είναι πιο έτοιμα στην πρώτη κατηγορία.

ΥΓ2. Μπράβο στους οπαδούς του Παναιγιάλειου, που βλέποντας τα τραγελαφικά που έκαναν οι αστυνομικοί, έδειξαν αλληλεγγύη στους Ενωσίτες.

 

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement