ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίγη συγκίνησης για τον Ενωσίτη που πέθανε στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Avatar photo

Published

on

Ο γιος του βγήκε στα ερτζιανά και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του κάνοντας όλους τους ακροατές να βουρκώσουν.

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)

Η πιο άσχημη είδηση μετά το διακοπέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν ο άδικος αποκλεισμός απ’το Κύπελλο. Ήταν η είδηση του θανάτου ενός αδελφού μας Ενωσίτη μέσα στο ΟΑΚΑ. Όπως σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ LIVE, ο Λουκάς Βούλγαρης, άφησε τη ζωή του στη θύρα 15 σε ηλικία 78 ετών. Στο θέμα που είχε γράψει ο Βασίλης Αντωνίου για τον αείμνηστο αδελφό μας είχαν δοθεί κάποια στοιχεία για τη ζωή του.

Ο Λουκάς Βούλγαρης ήταν από τους πιο δηλωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στο Ίλιον. Και όποιος δεν τον ήξερε προσωπικά θα καταλάβει ποιος ήταν μόλις ακούσει πως ήταν ο παππούς που διάβαζε στο μπαλκόνι του την «Ωρα». Την ξεφύλλιζε. Άλλωστε δεν ήταν εξοικειωμένος με την τεχνολογία για να διαβάσει και κάτι άλλο, περιμένοντας το πρωί να πάει στο περίπτερο

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (6/4/15) ο γιος του Λουκά Βούλγαρη βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στα ερτζιανά και μίλησε για τον τρόπο που έφυγε ο πατέρας του. «Την τελευταία στιγμή που τον είδα ζωντανό ήταν στη Θύρα 15, όταν του φώναξα “πατέρα, εδώ είναι η θέση σου”, μου έγνεψε και…». Ο γιος του εκλιπόντα συγκλόνισε όλους τους ακροατές με το αντίο στον πατέρα του, τον οποίο αποχαιρέτησε με ένα στιχάκι παραφρασμένο από τραγούδι του Κώστα Χατζή. «Πάτερα όταν θα μας κοιτάς από ψηλά, η Αγιά Σοφιά θα είναι μία ζωγραφιά».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο εγγονός του Λουκά Βούλγαρη ετοιμάζει πανό με μήνυμα προς τον παππού του, το οποίο θα αναρτήσει κατά πάσα πιθανότητα σε αγώνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Continue Reading
Advertisement