ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα”

“Μέσα στο κατακαλόκαιρο τα παιδιά έδωσαν τα πάντα”, δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Published

on

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ομάδας μπάσκετ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

ZIAGKOS-AEK

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως έγινε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο καλοκαίρι και ελπίζει τον Αύγουστο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα.

 

Συγκεκριμένα τόνισε στην “Ωρα των Σπορ”:

 

“Μέσα στο δεκαπενθήμερο αυτό που διήρκεσαν οι προπονήσεις, πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Ίσως πετύχαμε και παραπάνω από αυτό που περιμέναμε, αν και τα αποτελέσματα, θα φανούν τον Αύγουστο. Αυτό που με χαροποίησε, είναι ότι για 15 μέρες μέσα στο… κατακαλόκαιρο, τα παιδιά που θα είναι στο ρόστερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, ήταν ευδιάθετα και συνειδητοποιημένα σχετικά με τον σκοπό για τον οποίο δουλέψαμε εντατικά από τόσο νωρίς. Αυτό είναι άκρως θετικό, αν μη τι άλλο”.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.