ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου

Published

on

Μια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha, δίνει προβάδισμα 3,6% στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Σταθερά πάντως, όπως έχει φανεί και από άλλες δημοσκοπήσεις, η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

cats

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η δημοσκόπηση της Marc καταγράφει ως πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 28,5%, δεύτερο τη ΝΔ με 24,9% και τρίτο Το Ποτάμι με 5,8%.

Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,7%, ΚΚΕ με 5,3%, ΠΑΣΟΚ με 4,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3%, ΛΑΟΣ με 1,9%, ΔΗΜΑΡ με 1,2%, Οικολόγοι Πράσινοι με 1,1%, Άλλο Κόμμα με 6,9%.

Το Άκυρο/Λευκό στο 3,6%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 7,6%.

Το 56,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θέλει να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ υπέρ των πρόωρων εκλογών τάσσεται μόλις το 38,7%.

Στην ερώτηση για το τι κυβέρνηση θέλουν οι Έλληνες, το 38,8% των ερωτηθέντων απαντά μια κυβέρνηση με βάση τη ΝΔ και το 23,9% μια κυβέρνηση με βασικό πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Το 18,4% θέλει να εκλεγεί με αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και το 9,9% να εκλεγεί με αυτοδυναμία η ΝΔ.

Παράλληλα, το 67% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει παρόμοια πολιτική με την κυβέρνηση στην οικονομία. Το 57,8% εκτιμά ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανησυχία, ενώ το 33,3% ότι εκφράζει την ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Πηγή: newsbeast.gr

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement