ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέχει ο Μπαρμπόσα!

Published

on

«Αγώνα δρόμου» πρόκειται να κάνει ο Έλντερ Μπαρμπόσα προκειμένου να προλάβει το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΑτρόμητοÅÑÌÉÏÍÉÄÁ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου στον αγώνα με την Ερμιονίδα τραυματίστηκε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και αντικαστάθηκε. Αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι έχει κάκωση. Αλλά ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου με τον τραυματισμό του. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει παιχνίδια.

Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αγωνιστεί μέχρι το τέλος του 2014, δηλαδή στα δύο επόμενα ματς. Έτσι, ο Μπαρμπόσα σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου θα τρέξει για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο έχει οριστεί για τις 8 Ιανουαρίου του 2015.

Το θετικό είναι ότι οι πόνοι του Μπαρμπόσα έδειξαν σιγά σιγά να υποχωρούν κάτι που θεωρήθηκε πολύ θετικό για την πορεία της θεραπείας του.

Continue Reading
Advertisement