ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

(Χ)αρακίρι στο φινάλε οι Μάγκες!

Published

on

Πικρή ισοπαλία έφερε η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ απέναντι στο Δούκα εκτός έδρας με 27-27. Κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο από τους Μάγκες, με την κούραση να παίζει καταλυτικό ρόλο.

AEK_Doyka_Dais_2015

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη εν’ όψει των πλέι οφ καθώς ο Δούκας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στο ΔΑΙΣ. Έφτανε ένα κακό διάστημα για να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να μείνουν στο παιχνίδι και στο τέλος να κάνουν τη ζημιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά. Η ΑΕΚ είχε σταθερά το προβάδισμα, ο Μπακαούκας πυροβολούσε κατά ριπάς, ο Πλεχ έκανε σημαντικές αποκρούσεις και το 11-15 στο ημίχρονο έδειχνε πως η ομάδα δύσκολα θα μπορούσε να κινδυνεύσει απέναντι στο νεανικό Δούκα του Θάνου Συγγάρη.

Στην επανάληψη όμως το παιχνίδι έγινε ροντέο. Η ΑΕΚ έβγαλε κόπωση, απόλυτα φυσιολογικά καθώς οι παίκτες δεν προπονήθηκαν σωστά το προηγούμενο διάστημα λόγω έλλειψης γηπέδου και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον.

Το σημείο κλειδί ήταν στο 50′, όταν με το σκορ στο 19-20 ο Δούκας έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλά πέτυχε τρία γκολ σε αυτό δίλεπτο! Οι Μάγκες επέστρεψαν και ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Μπακαούκας ισοφάρισε 27-27 αλλά τραυματίστηκε καθώς πάτησε άσχημα στο παρκέ.

Ο Δούκας έχασε την επίθεση και η ΑΕΚ είχε 25” για να πάρει τη νίκη. Η επίθεση όμως ήταν πολύ κακή και το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος στο 27-27.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 4-4, 6-7, 8-9, 9-13, 11-15 (ημχ.), 13-17, 17-19, 19-20, 23-22, 25-25, 27-27

Δίλεπτα: 5-5, πέναλτι: 3/3-2/3.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 3, Ακάλεστος 1, Αϊβαλιώτης 2, Μανουσέλης, Σαμαράς 1, Συγγάρης, Μωραϊτης 1, Ηλιόπουλος 1, Μπραουδάκης, Μισαηλίδης 2, Ντούνης 3, Μπάγιος 8, Ζιβούλοβιτς 3, Πάνου, Αραπακόπουλος 2, Κουμαραδέλης.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Φίλιππας, Μπακαούκας 10, Γεωργιάδης 3, Δημοσθένους 4, Νικολαϊδης 3, Κολιούλης, Μπαλάς 1, Τσαούσης 1, Κατσίκης 4, Παπαδόπουλος Χ., Πλέχ, Παπαδόπουλος Γ. 1, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement