Μεγάλο γλέντι για την ΑΕΚ στην Κύπρο!

0

Μια γιορτή για την ΑΕΚάρα μας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, η Ένωση Φίλων ΑΕΚ Λευκωσίας (ΕΦΑΛ) την Πέμπτη 3 Ιουνίου, 2021 στη Λευκωσία, στο Κέντρο ‘Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ’, όπου τίμησε στην παρουσία τους , τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαββίδη (Κουμπάρο) και Παύλο Παπαϊωάννου (Βραζιλιάνο)

Στην παρουσία αδελφών Συνδέσμων από το Παραλίμνι και την Λάρνακα, πληθώρα ΑΕΚτζήδων διασκέδασαν με τη ψυχή τους και τίμησαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στην παρουσία επίσης του γνωστού ΑΕΚάρα Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη. Η βραδιά που μύριζε σαφώς ΑΕΚ, κύλησε σε γιορτινούς τόνους με εκπλήξεις αφού επιδόθηκαν στους τιμώμενους, τιμητικές πλακέτες και φώτο-posters με αγωνιστικές φωτογραφίες τους βγαλμένες από τα αρχεία του ΑΠΕ γεγονός που τους συγκίνησε! Οι φίλοι της ΑΕΚ στη Λευκωσία είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και κέρδισαν αυθεντικά δώρα της ΑΕΚ αλλά και άλλα δώρα που ευγενώς προσέφεραν παρευρισκόμενοι. Η βραδιά έκλεισε γλυκά με τα εκλεκτά επιδόρπια που παρασκεύασε και προσέφερε με αγάπη ο χορηγός της ΕΦΑΛ, παλαίμαχος ΑΕΚτζής και ζαχαροκαλλιτέχνης Νίκος Αντωνίου-LA MIRAGE.

Εξαίρε  τη ήταν η εξυπηρέτηση του επίσης ΑΕΚτζή ‘ΠΡΟΣΦΥΓΑ’ Νικόλα Σαββίδη ο οποίος περιποιήθηκε όλους με το παραδοσιακό ‘Οφτόν Κλέφτικον’ και τις παγωμένες μπύρες. Δόθηκε ραντεβού τον Ιούλιο για τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ στην Αετοφωλιά της Λευκωσίας, την οποία φιλοξενεί ευγενώς το προσφυγικό Σωματείο ‘ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ’. Η αυλαία της συνεστίασης της ΕΦΑΛ έπεσε με την ευχή η νέα ομάδα που οικοδομείται να είναι αυτό που όλοι οι ΑΕΚτζήδες προσδοκούν και σύντομα να μας χαρίσει πολλές χαρές, ξανά, στο Ναό στην Αγιά Σοφιά!

 


Comments are closed.