ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΕΚ σημαίνει playstation;

Published

on

Ανοίγεις την επίσημη σελίδα της ΑΕΚ και βλέπεις 9 στις 10 αναρτήσεις να είναι για το τμήμα ηλεκτρονικής κονσόλας παιχνιδιών!!!

Μιλάμε για την ΑΕΚ, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως που ΔΕΝ ασχολείται με ιστορικά τμήματα που υπάρχουν πολλά από αυτά από τη δεκαετία του ’20 και ασχολείται ΜΟΝΟ με το νεοσύστατο τμήμα esports. ΔΕΝ έχουμε τίποτα με τα παιδιά του τμήματος, έχουμε παρουσιάσει όλες τις δραστηριότητες τους μέχρι σήμερα.

Αλλά αν η ΑΕΚ είναι ΜΟΝΟ αυτό το τμήμα, κάτι δεν πάει καλά… Για να καταλάβει ο κόσμος μιλάμε για ένα “άθλημα”  που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι… Κατανοητό ότι έχουν και άλλες ομάδες τέτοια τμήματα, αλλά στην ΑΕΚ επιμένουμε ότι υπάρχει ακόμη  ιστορία, υπάρχουν ακόμη τμήματα με ιστορία… που χάνονται όταν 9 στις 10 αναρτήσεις αφορούν ένα ΜΟΝΟ τμήμα, το τμήμα playstation!

Δείτε εδώ για του λόγου το αληθές. Στις τελευταίες 10 αναρτήσεις κυριολεκτικά οι 9 είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η 10η αφορά διαφήμιση πώλησης προϊόντων… Αν κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ και κάνουν την πλάκα τους, κρατώντας τα ηνία της ΑΕΚ, αυτό μάλλον… είναι πολύ επικίνδυνο.

Το κείμενο γράφεται μετά από αμέτρητα μηνύματα διαμαρτυρίας προς το AEK LIVE για τη συγκεκριμένη κατάσταση…

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement