Θα παίζουν μήλα… στον Πειραιά!!!

0

Ο κοουτς φαινόμενο που επι θητείας του δεν ξέραμε αν βλέπαμε χάντμπολ ή «τα μήλα» στην ΑΕΚ, αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό!!!

Η αλήθεια είναι ότι οι φωνές όσων έχουν την παραμικρή ιδέα από το άθλημα ακούγονταν δυνατά για την επιλογή αλλά κυρίως για τα πειραγμένα του, αλλά η καλή ευρωπαϊκή πορεία την πρώτη χρονιά τελικά μας έκανε κακό. Καταφέραμε να χάσουμε πρωτάθλημα από 0-2 ενώ σε ένα άθλημα που η ψυχολογία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, βλέπαμε συνεχόμενα ταιμ αουτ για να ηρεμήσει ο προπονητης ( κι όμως). Επιμονή σε σχέδια άμυνας και επίθεσης που έκαναν την ομάδα απίστευτα προβλέψιμη. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που παιχνίδια χάθηκαν αφού δεχόμασταν σερι από γκολ στον παίχτη λιγότερο που η ομάδα αγωνιζόταν χωρις τερματοφύλακα και έκανε λάθος στην κυκλοφορία της μπάλας. Λάθη που θεωρούνται επιπέδου εφηβικού στο χάντμπολ.

Σε επίπεδο ακαδημιών θα συνεχίσει λοιπόν ο Γραμματικός αφού σύμφωνα με σάιτ που ασχολούνται με το άθλημα, αναλαμβάνει την οργάνωση των ακαδημιών στο Ρεντη…

Δεν ξέρουμε αν είναι η ομάδα του, αν μεγάλωσε με αφίσα ΙΕΚ Ξινή στο δωμάτιο του, αλλά τελικά η τύχη τα έφερε έτσι να δουλέψει εκεί που με τα λάθη του χάρισε το πιο εύκολο πρωτάθλημα.

Καλή σταδιοδρομία….


Comments are closed.