Ακούει κανείς εκεί στη διοίκηση;

0

Η ΑΕΚ μέσα σε τρεις ημέρες τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Η μία πιο δυνατή από την άλλη. Γινόμαστε μάρτυρες καταστάσεων και γεγονότων που απαξιώνουν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Λες και ο κόσμος έχει πλέον αποδεχθεί στη συνείδησή του ότι η ΑΕΚ είναι μια τριτοτέταρτη ομάδα που μόνο με θαύμα μπορεί πια να πρωταγωνιστήσει ξανά μια φορά στα δέκα χρόνια, που δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις για κάτι καλύτερο επειδή κάποτε… υποβιβάστηκε οπότε πάλι καλά να λέμε που βρίσκεται έστω στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φυσικά δεν φταίει ο κόσμος της Ένωσης που έμαθε πλέον να ζει με αυτά τα δεδομένα. Αυτά προσπαθούν να τού επιβάλλουν καθημερινά τα κυρίαρχα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ, αυτά θεωρεί ως πραγματικότητα. Πες πες κάτι θα βγει ως γνωστόν. Πλέον όμως «το ποτήρι ξεχείλισε». Ακόμα και οι πιο υπομονετικοί αργά ή γρήγορα φτάνουν στο breaking point τους. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και τώρα είναι επιτέλους η στιγμή κάτι να γίνει. Και όχι φυσικά κάποια ανακοίνωση… για την τιμή των όπλων όπως αυτή στην περίπτωση Παπασταθόπουλου.

Κάτι πιο δραστικό και οπωσδήποτε πιο επίσημο. Για αρχή μια συνέντευξη Τύπου φερειπείν. Και εν συνεχεία πράξεις. Όχι άλλα λόγια και «θα». Ο κόσμος της ΑΕΚ ψάχνει απαντήσεις, ψάχνει μια «σανίδα σωτηρίας», κάτι που θα του δώσει τη δύναμη ώστε να συνεχίζει να ελπίζει. Το αξίζει και με το παραπάνω.


Comments are closed.