Αυτός είναι ο παίκτης που θα απογειώσει το κέντρο της ΑΕΚ!

0

O Managerικός στην νέα του στήλη βρήκε και αναλύει έναν ποδοσφαιριστή που ίσως είναι η πιο δύσκολη περίπτωση από αυτές που έχει προτείνει αλλά… αξίζει! Το όνομα αυτού, Andrea Berolacci!

Γράφει ο Managerικός

Email για προτάσεις: managerikos@gmail.com

Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν δύσκολο να γράψω σήμερα. Μετά την επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας όπου εμείς Παρασκευή παρουσιάζαμε παίκτη και την Δευτέρα γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ για αυτόν μου ήταν δύσκολο να πατήσω στην γη. Τα κατάφερα όμως και πλέον πάμε να δούμε έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει παπάδες στην ΑΕΚ!

Ο Andrea Berolaccii είναι 27χρονος Iταλός μέσος. Οι περισσότεροι μπορεί να τον ξέρετε από το γεγονός ότι ανήκει στην Μίλαν! Αγωνιζόνταν όμως ως δανεικός στην Τζένοα και με αυτόν τον τρόπο θέλω να εγκαινιάσω μία νέα κατηγορία στην στηλή, αυτή των δανεικών, σπουδαίο προνόμιο του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάτε πως με… δανεικούς πήραμε φέτος το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση με τον Ιταλό είναι περίεργη. Η Τζένοα τον θέλει δανεικό, η Μίλαν θέλει να τον ξεφορτωθεί αλλά και να πάρει… ρευστό αφού έχει θέμα με την UEFA. Σε ένα ιδανικό σενάριο, αν η ΑΕΚ ήθελε ο Bertolacci να γίνει ο νέος πολύ καλύτερος Γιόχανσον έδινε 2,5 εκατομμύρια στους Ιταλούς και τελείωνε. Εγώ θεωρώ πως για να μπεις ομίλους θέλεις μία μεταγραφή τέτοιου μεγέθους επειδή ωστόσο  οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου  θα προτείνω την λύση του δανεισμού. Αν η Μίλαν έχει να διαλέξει μεταξύ Τζένοα και ΑΕΚ για έναν παίκτη που θέλει μετέπειτα να πουλήσει θα επιλέξει την Ένωση ελέω… Champions League.

Μπορεί το όνομα να είναι μεγάλο και γνωστό άλλα δεν θεωρώ πως είναι αδύνατη περίπτωση για τους κιτρινόμαυρους. Λείπει ένας παίκτης στο κέντρο και αξίζει να δοθεί το βάρος εκεί. Ένας δανεισμός δηλαδή στυλ Αραούχο, με ίσως λίγο μεγαλύτερο κόστος θα ήταν εφικτός. Μάλιστα, χωρίς να γνωρίζω το τι ακριβώς γίνεται, φαίνεται πως η Μίλαν έχει δικούς τους ανθρώπους στην ελληνική αγορά συνεπώς αυτό κάνει το… κονέ λίγο πιο εύκολο!

Αφού είδαμε το κατά πόσο η μετακίνηση αυτή είναι εφικτή πάμε να παρουσιάσουμε και τον παίκτη. Πέρυσι έκανε μια αρκετά γεμάτη σεζόν στην Τζένοα με 34 συμμετοχές, Είναι λίγο πιο δημιουργικός από τον Γιόχανσον, κάτι που προσωπικά θα το θεωρούσα πλεονέκτημα σε μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Σιμόες. Σε κάθε περίπτωση ο Bertolacci δεν είναι ο παίκτης για τον οποίο η Μίλαν άξιζε να δώσει 20 εκατομμύρια στην Ρόμα ή η Ρόμα να δώσει 9 στην Τζένοα. Δεν… γέρασε, είναι ακόμα στα 27, ωστόσο κάποιοι τον υπερεκτίμησαν.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ιταλίας αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε το ποδόσφαιρα Ιταλίας και Ελλάδας έχει πολλα κοινά στοιχεία.

Πάμε να δούμε τα καθιερωμένα πινακάκια (ακολουθεί κείμενο).

Δύσκολη περίπτωση, ναι. Απαραίτητη όμως μία δύσκολη περίπτωση για την είσοδο στους ομίλους και την… επένδυση στα έσοδα των εκατομμυρίων του Champions League.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση, για τα μηνύματα και τις προτάσεις στo email. Και μην ξεχνάτε, απλώς προτείνουμε, δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω, ούτε έχουμε κάποιο φοβερό αποκλειστικό!

Email για προτάσεις: managerikos@gmail.com

Η προηγούμενη πρόταση για τον Λεστιέν για τον οποίο έμαθε και η ΑΕΚ

Προηγούμενη πρόταση για δεξί εξτρέμ

Δεύτερη πρόταση για δεξί εξτρέμ

Η πρόταση για… αντι-Γιόχανσον

Ο νέος Λάζαρος της ΑΕΚ


Comments are closed.