ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Χαμός για την ΑΕΚάρα στο Αίγιο!

Published

on

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Αθλητική Ένωση Αιγίου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο café Del Mar στην παραλία Αιγίου , παρουσία πολλών φίλων της ομάδας.
Την πίτα έκοψε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Ανθή Παπακώστα σε μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά βραδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του αείμνηστου τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος αν και χτυπημένος από την επάρατη νόσο είχε δώσει το παρόν στο φιλικό αγώνα των παλαίμαχων της Α.Ε. Αιγίου και της Α.Ε.Κ. τον περασμένο Σεπτέμβριο στον εορτασμό των 90ων γενεθλίων της Α.Ε. Αιγίου.

Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου βράβευσε την Ανθή Παπακώστα για ήθος και τη σεμνότητα της, την ανιδιοτελή της προσφορά προς τον άνθρωπο και για την πολυεπίπεδη προσφορά της στην Α.Ε.Κ. Επίσης η Ανθή Παπακώστα βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Α.Ε.Κ. Αιγιαλείας για την πολυετή προσφορά της στην Α.Ε.Κ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Αιγιώτης Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αχαΐα Άγγελος Τσιγκρής ,ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αιγιαλείας, Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, Στράτος Βαρδάκης και Γιώργος Ντίνος. Τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη εκπροσώπησε ο Άρης Πατσόπουλος.Την Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκπροσώπησε ο Γ. Γραμματέας Δημήτρης Σαρρής, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Θεοδωρόπουλος και ο Ταμίας Οδυσσέας Χριστόπουλος.Το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Παναιγιάλειου Γιώργος Μπέσκος καθώς και ο προπονητής του Φάνης Γκέκας. Ιδιαίτερη χροιά στη βραδιά έδωσε η παρουσία της Σοφίας Σεραφείδη κόρης του αείμνηστου Στέλιου Σεραφείδη.

Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ανθή Παπακώστα που ομόρφυνε τη βραδιά και μας συγκίνησε όλους με τα λόγια της καθώς και στη Σοφία Σεραφείδη που μας τίμησε με την παρουσία της. «Ανθή και Σοφία από εδώ και στο εξής σας θεωρούμε μέλη της μεγάλης κιτρινόμαυρης οικογένειας της Αθλητικής Ένωσής Αιγίου».

Δείτε ΟΛΟ το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement