Ετοιμάζει βαλίτσες…

0

Οι φήμες λένε ότι ο Βράνιες ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της επιστροφής…

Σύμφωνα με βελγικά μέσα η Άντερλεχτ επιθυμεί να μειώσει τις μισθοδοσίες των ποδοσφαιριστών προκειμένου να ανασάνει οικονομικά. Το συμβόλαιο του Βράνιες καθώς και συνολικά η παραμονή του στην ομάδα, αποτελούν ένα αγκάθι σε αυτή την κατεύθυνση. Οι Βέλγοι φαίνεται πως θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία του για διάφορους λόγους.

Αντίθετα, ο Μάσιμο Καρέρα έχει δηλώσει τόσο στους ανθρώπους της διοίκησης, όσο και δημόσια ότι εκτιμάει τον Βράνιες ποδοσφαιρικά και ότι θα τον ήθελε πίσω. Και η αλήθεια είναι ότι ο Καρέρα γνωρίζει από… άμυνα. Επιθυμία όμως φαίνεται πως είναι και του ίδιου του παίκτη να γυρίσει στην αγαπημένη του ΑΕΚ καθώς ξανάρχισε τα κιτρινόμαυρα σχόλια στα social media.

Η σχέση ΑΕΚ-Βράνιες είναι μια δύσκολη αλλά και χρήσιμη σχέση. Η ΑΕΚ αποτελεί το μοναδικό σύλλογο που κατάφερε να διαχειριστεί την τρέλα του Βόσνιου προς όφελός της. Αν το ίδιο επιδιώξει και τώρα μόνο κερδισμένη θα είναι. Γιατί στο τελικό ζύγι θα έχει πάρει περισσότερα από όσα έχει χάσει. Και αυτό είναι το σημαντικό με τον Βράνιες όλα τα χρόνια που είναι στην ΑΕΚ.

Τρέλαρχος μεν, ικανότατος δε.

ΥΓ. Να δεις που διάφοροι επαγγελματίες ΑΕΚογράφοι που τον έκραζαν πριν ένα μήνα, τώρα θα τον αποθεώνουν…

 

Νικόλας Κολυτάς

 


Comments are closed.