Ευρώπη ή όχι;

0

Εξυπακούεται ότι η ΑΕΚ πρέπει και οφείλει να πάει στην Ευρώπη… με κάθε κόστος. Νεκρή ή ζωντανή. Είναι θέμα ιστορίας, Θέμα γοήτρου, είναι θέμα οικονομικό και εννοείτε –must- όταν μιλάμε για μια ομάδα μεγατόνων όπως η ΑΕΚ

Το λέω αυτό διότι έχω ακούσει τρελές απόψεις από οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ επιθυμούν να μην προκριθεί η ΑΕΚ στο ECL.
Κάποιοι λένε ότι δεν αξίζει αυτή η ομάδα να παίζει Ευρώπη. Κάποιοι άλλοι ότι αν πάμε θα εξευτελιστούμε και πως δεν θα μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος της αποτυχίας.

Άλλοι πάλι πιστεύουν για την Ένωση, ότι μόνο αν δεν πάει Ευρώπη θα ξυπνήσει το θηρίο μέσα της.
Καλύτερα όμως να μην προδικάζουν καταστάσεις. Η ΑΕΚ θα αλλάξει σύντομα. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η ΑΕΚ με τη νέα σεζόν θα έχει την ίδια εικόνα με τη φετινή; Προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Το γήπεδο ολοκληρώνεται και δεν πιστεύω ο Πρόεδρος να μην θέλει την Ένωση πρωταγωνιστική.

Νομίζω ότι η Ευρώπη είναι ο τελευταίος μας στόχος και εντέλει ο πιο σημαντικός και ζωτικής σημασίας για την ΑΕΚ. Το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ είναι ένας πραγματικός τελικός. Ή κερδίζουμε και αφήνουμε τον ΠΑΟ 6 βαθμούς πίσω μας ή φέρνουμε ισοπαλία και το βασανιστήριο συνεχίζεται ή χάνουμε και κατά την άποψή μου… χάνουμε τα πάντα.


Comments are closed.