Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο Γαλανόπουλος..

0

Χρόνια πολλά! Καλή Φόρτιση! Δεύτερο ματς υπό τις οδηγίες του Μανόλο και οι παρεμβάσεις τους αρχίζουν να ψευτοφαίνονται στο γήπεδο.. αλλά για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ..

Ηλίου φαεινότερον ότι η παρουσία του Γαλανόπουλου στο αρχικό σχήμα βοήθησε στο κέντρο.. με την επιστροφή Σιμάνσκι από αμυντικά χαφ η ομάδα θα είναι υπερπλήρης.. ενώ με τις πολλές εναλλακτικές θα δίνονται ανάσες στο χώρο του κέντρου.
Για 2η φορά παρατηρήσαμε βελτιωμένο Μάνταλο, ειδικά κατά το διάστημα της απουσίας του Λιβάγια από το αρχικό σχήμα.. Είναι θέμα ψυχολογίας? Είναι θέμα τρξίματος δοντιών? Πάντως δείχνει όρεξη για οργανωτικό παιχνίδι.. ηγέτης πάντως δεν λογίζεται..
Όρεξη έδειξε και ο Μπακάκης, ομολογουμένως.. αυτό όμως δεν τον κάνει Ρομπέρτο Κάρλος.. ξέρουμε το ταβάνι του Μπακάκη. Όπως όλοι γνωρίζουμε την ηλικία του Τσιγκρίνσκι με τις όποιες συνέπειες αυτής.. η ενίσχυση σε αυτές τις δυο θέσεις είναι must. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε οτι και ο Έλντερ Λόπεζ έκλεισε τα 32..

Η εμμονή στη χρήση του Ολιβέιρα, δεν εξηγείται.. ίσως τον βγάζουμε βιτρίνα στις «ευκαιρίες» προς πώληση, μαζί με τον Μάρκο.. Τον Αλμπάνη μη ξεχνάτε παιδιά, τον Αλμπάνη.. λήγει και το δικό του συμβόλαιο..
Η Original εισέβαλε στο Ναό και ο Σαββίδης στο καπιτώλιο.. Οι παρενέργειες του εμβόλιου είναι ήδη ορατές..

Ο ΠαRάσιτος..


Comments are closed.