Καθαρά Κυριακή..

0

Η ομάδα συνεχίζει να πετάει χαρταετό.. η προκλητική αδιαφορία, το τουρλουμπούκι, η γύμνια του ρόστερ αλλά και η εξωαγωνιστική ανυπαρξία

Βασικά χαρακτηριστικά μιας παρατημένης ομάδας που κινδυνεύει εκτός από την ευρώπη.. να χάσει και και κανά δυο καλά χαρτιά που έχει ως περιουσιακό στοιχείο.. γιατί νέους φιλάθλους χάνει ήδη..
Είχαμε τον Κομπότη που μας έκανε πλάκα.. τώρα μας προέκυψε ο Κούγιας και ο Μπέος.. το βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει πα(τί)το.. Η τραγική κατάσταση της ομάδας περιγράφεται απλά και μόνο από τη χρησιμοποίηση του Σβάρνα, ενός παίκτη που κατηγορήθηκε όσο λίγοι, ως πασπαρτού σε όλες τις θέσεις της άμυνας..

Να μη πούμε για την δοκιμή του Χνίντ στη θέση του αμυντικού χαφ.. οπότε και είδαμε το Καράτε Χνίντ ΙΙΙ.. Ο δε Μάνταλος έχει καλύψει επάξια το κενό του Λιβάγια.. είναι παντελώς ανύπαρκτος. Ελέω περιβραχιόνιου, φαίνεται μόνο στην γκρίνια και κανα τσαμπουκά..
Η ομάδα παρα-πέη.. απροστάτευτη γίνεται έρμαιο του εκάτοτε Μανούχου και Γκοτζίλα.. που δεν σέβονται ούτε την αθώα προσπάθεια ενός 17χρονου που καλείται να παίξει βασικός.. και τον εκθέτουν με ανύπαρκτο πέναλτυ.. και τον κάνουν αλλαγή.. γιατί απλά ο εργοδότης του δεν ασχολείται να προστατεύσει την επένδυση που έκανε στον 17χρονο.. γιατί δεν λέγεται Ρέτσος..

Από δηλώσεις πάντως σκίζουμε.. οι υποσχέσεις ότι «θα το γυρίσουμε» είναι σαν τις πολεμίστρες της Αγίας Σοφίας.. κάθε Κυριακή έχουμε και μια νέα.. Ο δε σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.. βασίζεται στα χαρτιά που ξέχασε να πάρει από το γραφείο του φεύγοντας ο Ίβιτς.. βλέπε Ντατσένκο, Πλάνιτς, Πέρετζ ενώ πάντα είναι στο κάδρο ο Αραούχο και ο Βράνιες που κάνουν γκελ..

Είχαμε το Νίκο Στράτο, μετά τον Πέτρο Στάθη και τώρα τον Γιώργο Κοσμά.. «που το πάτε ρε μάγκες?» που λέει και μια ψυχή.. Εκτός απροόπτου, στα π(λ)έη οφ.. θα πέσει παρενοχλητική σφαλιάρα.. σαν αυτές που έριχνε ο Φιλιππίδης ας πούμε και οι λοιποί έντεχνοι.. Αν δεν βγούμε Ευρώπη, το λεωφορείο θα λέει θα ξανάρθουμε.. ή Ερχόμαστε ΙΙ;

ΑΕΚ.. Αδικαιολόγητη Εντελώς Κατάντια.. Υποτίθεται ότι χτίζαμε τον κορμό που θα μπει στο νέο γήπεδο.. πόσο κακό έκανε τελικά εκείνο το πρωτάθλημα του 1997-1998.. Απογοήτευση, Αδιαφορία, Ντροπή.. Κρίμα και Άδικο για τον κόσμο που πίστεψε το όραμα και στήριξε την προσπάθεια στα αλώνια της Γ Εθνικής.. που πλήρωνε να δει Τσουμάγκα, Γροντή και Πεταυράκη..
Καλή Σαρακοστή..

Ο ΠαRάσιτος..


Comments are closed.