Κορονα(ιός) ή Γράμματα – ΓΕΡΑπετρίτη, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ…

0

…να εκτοξεύσεις και τον ΑΡΗ- τον δορυφόρο της ομάδας σου- στα ύψη ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ!

• Για να τον προσγείωσεις, τηλεσκεπτόμενος με τους Χαρυπίδη και Καριστέα, Τζιτζικώστα και Ζέρβα (ενόψει και της κυπελλικής ρεβάνς με «δεν έχει πού τα δύο κεφάλια του ο Αετός να κλίνει» ή «την χωρίς μοίρα στον ήλιο μόνιμα τιμωρούμενη ΑΕΚ» στον «Γαλαξία» ΣΟΥ. Αυτόν ,πούχεις ήδη σχηματίσει, στην αχανή…Επικράτεια ΣΟΥ! Εκεί , που εγκατέστησες με ανατριχιαστικό «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» αφενός για «πρωταθλητή» τον Οσφπ ΣΟΥ κι αφετέρου αναϋποβίβαστο και βαθμολογικά «2ο» τον Παόκ σας και σωσμένη ,βγαλμένη εντελώς στεγνή από τα Πηγάδια της, την πολυϊδιοκτησιακή Ξάνθη!

• …ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (κυρίως η ΑΕΚ) , ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΡ-ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ ΦΙΦΑΟΥΕΦΑ- ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕ; Κατά το αλήστου μνήμης «ιωβηλαίο» της Κυρ-ΓιάννοΣπάθιας «Παράγκας», το: «ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜπροκρεμαστούν»;

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ: ΄Αντε τώρα να πιστέψουμε, ότι τα Αρειανά δεν εξασφάλισαν από την Κυβερνητική … «ΥπερΕΠΟ» και τον «ΥΠΡ-ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ» της «ΥπερΦΙΦΑοΟΥΦΑ», ακόμη και ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (αλά «Μη υποβιβασμός των πολυϊδιοκτησιακών Παόκ- Ξάνθης») ΤΟΥ «2-1 ΤΗΣ ΑΕΚ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ»!

@@@ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-5-2020 (+ Οσίου Αχίλλιου, οσίου Παχωμίου του Μεγάλου, οσίας Καλλής) – Κατά το 1919 ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τη Σμύρνη! Προς ΣΑΒΒΑΤΟ 16-5-20 , επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

@@@ ΚΟΡΟΝΑ(ϊός) ή ΓΡΑMΜΑΤΑ: Από τα 40 νέα κρούσματα…τα 35 στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας! Σε ημέρα, που ο «Λαρισαίος» Αλέξης Κούγιας σημείωνε μία από τις πιο μεγάλες δικηγορικές νίκες του, όταν η Εισαγγελέας πρότεινε ισόβια κι από 15 χρόνια, για βιασμό και φόνο, της δύσμοιρης Ελένης Τοπαλούδη οι γονείς της οποίας του είχαν αναθέσει την υπεράσπιση!

‘ΑΛΛΟΙ 4 νεκροί , ένας 37χρονος στο «Σωτηρία», έπασχε από σπαστική τετραπληγία, ένας 57χρονος στον «Ευαγγελισμό», με πολυοργανική ανεπάρκεια και δύο γυναίκες, η μία 73 χρονη στο «ΝΙΜΙΤΣ», προερχόμενη από την ιδιωτική κλινική του Περιστερίου «Ταξιάρχαι».

– ΣΥΝΟΛΟ θανάτων 160 και προσβληθέντων από τον ιό 2.810

– ΚΑΤΑ το Σαββατοκύριακο η βελόνα της θερμοκρασίας θα ανέβει σε 40άρια Κελσίου και πάνω, κάτι, που θα ξεπεράσει το 162χρονο «ρεκόρ» (2003), με πρωτοφανή την τόση ζέστη σε α΄15θήμερο Μαίου!

– Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τονίζοντας την κρίση της ψυχικής υγείας, ανησυχεί, πως ο Κοροναϊός δεν θα εξαφανιστεί ποτέ !

– Ο ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ γνωστοποίησε, ότι μέσα στον Σεπτέμβριο, η Ρωσία θα έχει βρει το εμβόλιο, για το οποίο το παγκόσμιο κυνηγητό έχει απλωθεί σε 100 σκευάσματα!

– ΣΤΙΣ ΗΠΑ οι άνεργοι έφτασαν στους 36,5 εκατομμύρια!

– Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, που ανακοίνωσε «τη λήξη του πολέμου με τον Κορονβαϊό»!

– Ο «ΕΝΩΣΙΤΑΡΑΣ», από τον Κραβασαρά , Νικόλαος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε, ότι από τις 18-5 είναι ελεύθερη η μετακίνηση στην ηπειρωτική χώρα, στην Εύβοια και την Κρήτη (…την οποία… «διεκδικεί»(!) τώρα ο Χιτλεροναζιστής Ερντογάν, για τον οποίο η Γερμανίδα Μέρκελ- Μουσολίνισσα … «τα δίνει όλα» !

– ΑΠΟ αυτή την Δευτέρα ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα, υπό τους «γοερούς ήχους» της απελπισμένης φωνής της ΄Αριας Αγάτσα (= αντιπρόεδρου ΕΣΗΕΑ, αθλητικής συντάκτριας και τηλεγούμαν στην ΕΡΤ, με μέντορα της τον αξέχαστο «Εθνικάρα» φιλο-Μπαγεβιτσικό, Γιώργο Βενετούλια, στην «Αθλητική Ηχώ») , ότι: « Η κρίση με τον Κοροναϊό «θάνατος» για τις αθλητικές εφημερίδες> (=άραγε ακόμη κι εκείνη ή εκείνες, που «τιμούν και δοξάζουν» τον πάμπλουτο Μαρινακισμό, «ψυχορραγούν»;)!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!
@@@ Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο απόηχος από τον βρόντο του κυβερνητικού μεγαλοσκανδάλου της «εν μια νυκτί» ανατροπής του νόμου, που υπηρετεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και «με υπογραφή Μητσοτάκη- Γεραπετρίτη (και Δημητριάδη;) αποτρέπεται ο υποβιβασμός , λόγω πολυϊδιοκτησίας, των Παόκ, Ξάνθης και την βαθμοταχυλουργική ανακήρυξη της μεν αγαπημένης τους (= «ερυθρόλευκης») ομάδας σε «πρωταθλήτρια 2019-20» (-ακόμη κι αν γίνουν, αν γίνουν, τα πλέϊ οφς), της δε «ασπρόμαυρης» (του Ροστοφιανού δεινοσαυρικού επενδυτή-«φαταούλα») σε «2η» με σατανικά υπολογισμένο «+1 από την ΑΕΚ», ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!

@@@ ΟΠΟΥ μέσω τηλεδιάσκεψης η επικοινωνία- συνεννόησης των εκπροσώπων του πρωθυπουργού (= Γιώργου Γεραπετρίτη- Γρηγόρη Δημητριάδη) με ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ (= «σκουλίκια», κατά τον διαχρονικό χαρακτηρισμό, που τους έχουν δώσει τα «Μπαόκια»), για την ξεκάθαρη “ΥΠΟΘΕΣΗ BAN”! Με τους Θεόδωρο Χαρυπίδη (ιδιοκτήτη της «κίτρινης» ΠΑΕ) και Λευτέρη Αρβανίτη (πρόεδρου του Ερασιτέχνη ΄Αρη), να συνομιλούν με τον «ΥΠΕΡ-ΕΠΟ» και «ΥΠΕΡ-ΦΙΦΑοΟΥΕΦΑ» υπουργό της Επικρατείας , έχοντας «στις πλάτες τους» το σκριν του «παρασημοφορημένου με το ποδοσφαιρικό Εθνικό μας «2004», άμπαλου παλαίμαχου, τωρινού διοικητικο-τεχνικού διευθυντή, ΄Αγγελου Χαριστέα, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Τζιτζικήωστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Ζέρβα (=έστω δεδηλωμένου Μπαοκτζή)! Και νοερά νά έχουν την πλήρη συμπαράσταση του σύγχρονου μέντορα τους, του «κόκκινου μονοκράτορα της Πλατείας Αλεξάνδρας- Πειραιά», του οποίου είναι ένθερμοι φαν από την κυβερνητική ηγεσία, ως την υφυπουργοαθλητική, βρε ακόμη κι αυτού του «αγιο»-λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόρδα!

@@@ ΤΑ ΕΙΠΑΝ, λοιπόν, οι μεν προς τους δε, εξέδωσαν κι ανακοινώσεις,με τις «ευχαριστίες τους οι Αρειανοί» και με την διαβεβαίωση οι … «Μαξιμιλιανοί», πως «Ναι, έχουν δίκιο, κακώς η ΦΙΦΑοΟΥΕΦΑ τιμώρησε την ΠΑΕ να μη κάνει μεταγραφές, αφού οι τωρινοί παρέλαβαν χρέη… προηγούμενων διοικήσεων (σ.σ.: τον απλήρωτο Σουηδό Ντανιέλ Λάρσον, που κατάγγειλε, ότι έχει να πληρωθεί από τον Οκτώβριο, δεν τον απέκτησαν οι Χαρυπιδο-Καριστέες, αλλά …ο Νίκος Καμπάνης;). Συνεχίζουν:»Περιμένουμε (στο Μαξίμου) , κατά την ερχόμενη εβδομάδα, όλα τα σχετικά έγγραφα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κι εμείς θα απευθυνθούμε σε Ινφαντίνο, Τσέφεριν, Θεόδωρο του Σάββα Θεοδωρίδη, για την αποκατάσταση…της αδικίας»!

@@@ ΑΠΟ… «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ» άλλο τίποτε ο Επικρατείας (= και οι υπεράνω + οι συν αυτοίς), όπως «γράφτηκε στο Γκίννες πια» ο… «Ριφιφισμός κατά της ΕΕΑ»! Γι΄αυτό κι εμείς , , με άλλη μία αγαπημένη μας σατιρική διάθεση, του γράφουμε:

– «ΓΕΡΑ! ΓΕΡΑ!πετρίτη, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ και τον ΑΡΗ να εκτοξεύσεις σαν ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ! Και να τον εγκαστήσεις στον «ΕΝΑΣΤΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑ», που έχεις φτιάξει στην αχανή ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ, μαζί με την λατρεμένη οπαδιστική ομάδα σου (=κατά πώς αποκάλυψες σ΄εκείνη την δια ζώσης εμφάνιση σου στην τηλε-«ΔΙΚΗ» του «ΟΠΕΝΙΚΟΥ» Κυριάκου Θωμαϊδη (= φιλοΑρειανού- και δικαίωμα του), για να εισπράξεις σε χρόνο ντετέ τα εύσημα του,γιατί είχες σώσει τον Παόκ από υποβιβασμό)! Μαζί, επίσης, στον «Γαλαξία σου» με τον Οσφπ, οι Παόκ, Ξάνθη, Κουγιολάρισα, ο «Πάνθηρας»- με το…χρυσόμαλλο Δάρα!-, ο Ατρόμητος και λοιποί!

@@@ ΟΣΟΙ παρακολουθήσαμε κι αυτό το … «ΜΑΞΙ» ΟΡΓΙΟ, με την αδιανόητη κι απαράδεκτη, για μια ευνονούμενη χώρα, «υποταγή» της κυβερνητικής ηγεσίας, στην αλά-Παόκ και αλά-Οσφπ απαίτηση του παραβάτη (= έναντι των οικονομικών υποχρεπωσεων του) ΑΡΗ, για «δωρο-χαριστική» αντιμετώπιση, ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ, στις εξής σκέψεις:

• 1) ΓΙΑΤΙ αυτό το ραντεβού, ενώ εκκρεμεί (για τις 20-5) η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της αλωμένης ΕΠΟ, στην έφεση της ΑΕΚ, για την φρικτά αστήρικτη τιμωρία Δημήτρη Μελισσανίδη και ΠΑΕ, στην δολιότητα των Περεραϊκών «διαιτητίσκων» , κατά την κυπελλική αναμέτρηση των ομόχρωμων ομάδων στο Οακά; Και παρότι ο Βεροιέας δεδηλωμένος «ερυθρόλευκος» Θόδωρος Χ(Κ)αρυπίδης κατέθεσε υπεύθυνα, ότι «Με τον Μελισσσανίδη δεν υπήρξε χειροδικία, μόνο λόγια ανταλλάξαμε»;

• 2) ΥΠΑΡΧΕΙ, έστω ένας, στους δέκα «Ενωσίτες», που να μη υποψιάζεται, ανησυχεί ως και φοβάται, ότι Ο ΑΡΧΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ, ο … «Γερά! Γερά! ΠΕΤΡΙΤΗΣ να είναι και ο «κίτρινος ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ», ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ στους «Αρειανάρες» ακόμη και ότι θα εξασφαλιστούν όλες οι συνθήκες, όλες οι προϋποθέσεις, ώστε …ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, κατά τη ρεβάνς, ΚΑΙ ΤΟ «2-1 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»!

• Σ.Σ.: Εσείς νομίζετε, πως ήταν εντελώς τυχαίο, εντελώς ξεκρέμαστο εκείνο, που έσπευσε να δηλώσει, ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, μετά τον πρώτο αγώνα κι ενώ οι Χαριστεο-Δεληζήσηδες βυσσοδομούσαν κατά Μελισσανίδη μυθομανούσαν για … «τραυματισμό βοηθητικού ατόμου, από τον πάγκο»; Η δήλωση- «μήνυμα» του υφυπουργού, περί «Ως εδώ και μη παρέκει. Θα παίρνουμε τώρα τα επιβαλλόμενα μέτρα», δεν ήταν ΚΑΜΠΑΝΑΤΗ ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στα Αρειανάκια, για την καταβρώμικη προπαγάνδα, που έστησαν ; Με «διαβολικό αρχιερέα» τον ΄Αγγελο του ΄Οτο Ρεχάγκελ, ενόψει ρεβάνς, πριν καλά-καλά να έχει αναχωρήσει το πούλμαν της αποστολής τους, από το Οακά, για το αεροδρόμιο «Ελευθέριοςε Βενιζέλος»;Με τον υφυπουργό να εκδηλώνεται υπέρ του «αιώνιου συμπολίτη εχθρού» (του Παόκ) , από τον οποίο βάλλεται πισώπλατα και θρασύτατα, ότι είναι «υποτακτικό όργανο των Μαρινάκη- Μώραλη» (=σ.σ.: ιδέ και την μετακίνηση των διοικητικών εκλογών των Ομοσπονδιών, από τον Ιούλιο, για το Φθινόπωρο, προκειμένου ο Οσφπ να αυξήσεις τους ψηφοφόρους τους σε βάρος της υποψηφιότητας του Μηνά Λυσσάνδρου)!

• ΑΚΟΜΗ, ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή υπέρ του ΄Αρη, ευθυγραμμιζόμενος με την πολιτική της Πλατείας Αλεξάνδρας, της οποία συμφέρον είναι να έχει στον κυπελλικό τελικό ένα «Φιλιππινέζο του»(= καταϋποχρεωμένο από τις «δωρεές» των Φετφατζίδη, Ιντέγε, Ντουρμισάϊρ) ΚΑΙ ΟΧΙ … «ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΤΗΣ ΑΕΤΙΝΑΣ ΓΙΟ»! Και

• ΤΕΛΟΣ, πολιτική ίσον προβλέπειν. Δεν κρίνουμε το «από ποιό δέρμα είναι φτιαγμένα τα πολιτικά στιβάνια του ΟΦΗτζή Κρητικού».΄Ομως για την τύχη του (= «εξώγαμο» της οποίας είναι «το προβλέπειν») έχουμε το τωρινό απτό παράδειγμα: Με τον άκρατο φιλοΑρειανισμό του έμελλε να είναι κι αυτός, ένας από εκείνους, που «έστρωσαν το χαλί» κι έκαναν σήμερα την …τηλεβόλτα τους (τηρώντας τα μέτρα του τιτάνα Νικόλαου Χαρδαλιά), για «την ψηφοθηρο- συνάντηση τους» με τον ΄Αρη, που κατά τις μετρήσεις προηγούμενων εποχών έχει περισσότερους οπαδούς από τους «ασπρόμαυρους»! Ο υφυπουργός μπορεί τώρα να ισχυριστεί, προς τους «Γεραπετρίτη και σία», ότι «Εγώ σας έφτιαξα την ατμόσφαιρα με τους Καρυπίδη και Χαριστέα» και … «Μη μου έχετε κακιώσει, για την δήλωση , προς την Τούμπα, ότι «Πρωταθλητή ανέδειξε η κυβέρνηση (= Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης) , όχι εγώ»! Και… «Μη το κρατήσετε Ανωγειανώτικο (= Σφακιανό ή Μανιάτικο!) κατά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Εγώ…» (σ.σ.δηλαδή τί «εγώ»; = Μαρινάκης, Μώραλης)!

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ


Comments are closed.