ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

ΚΟΡΟΝΑ(ιος) ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ;

Published

on

Λουκέτο στις εκκλησίες! Να, η ευκαιρία , για Πάσχα στο «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!
Ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ αναρωτιέται για πολλά και διάφορα,με επίκεντρο την φοβερή επικαιρότητα, που ανάγκασε τον πρωθυπουργό και σε δεύτερο Διάγγελμα, με …την ψευδαίσθηση(;) πως «θα πείσει» τους Θεσσαλονικείς να μη πηγαίνουν στις παραλίες (αλά-Αμερικαίν!), γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ακατάπαυστα τηλεπροβαλλόμενη καμπάνια, με πρωταγωνιστή, τον κ.«Στην Υγειά μας, βρε παιδιά», Σπύρο Παπαδόπουλο, που «έχει βραχνιάσει» να καλεί τους ΄Ελληνες-και τις Ελληνίδες για … «Στο σπίτι μας, βρε παιδιά»!

• Στον βρόντο και το βιντεάκι …με «τα ντόρτια, τις διπλές και τις εξάρες», στην παραινετική παρτίδα τάβλι του πρωταθλητή Ευρώπης, «Ενωσίτη» Τραϊανού Δέλλα και της σαγηνευτικής συζύγου του, ηθοποιού Γωγώς Μαστροκώστα!

@@@ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ μονιμοποιούμε , στην επικοινωνία μας, μέσω του «ΑΕΚ Live» , την φωτεινή επιγραφή-με νέον , την «ΚΟΡΟΝΑ(ιός) ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ», προκειμένου να βρισκόμαστε στην καρδιά της επικαιρότητας του πλανήτη Γη, του οποίου «ομφάλιο λώρο» θεωρούμε την Ελλάδα μας- «με διαμαντόπετρα της την ΑΕΚ»…

• ΔΕΥΤΕΡΟ Διάγγελμα, ακόμη πιο δραματικό από το πρώτο, μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων, από τον πρωθυπουργό για νέα μέτρα πρόληψης κι αντιμετώπισης του θανατηφόρου γριπποειδούς ιού. Πιθανολογούμε ή και βέβαιο θεωρούμε, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγκάστηκε να απευθυνθεί ξανά στον ελληνικό λαό, ΚΙ εξ αιτίας του επαίσχυντου «φαινομένου» με τις παραλίες της Θεσσαλονίκης να είναι «φορτωμένες» από ασύδωτους ανυπάκοους πολίτες, οι οποίοι συνεχίζουν «να γράφουν στα παλαιότερα των υποδυμάτων τους» το αγωνιώδες S.O.S. που εκπέμπεται κι από την Κυβέρνηση , μαζί με όλες τις άλλες, από την Παγκόσμια Κοινότητα, εξ αιτίας του «πολέμου», που μας έχει κηρύξει το «τρικέφαλο τέρας», που γεννήθηκε στην Ουχάν της Κίνας, από την «αφύσικη συνεύρεση» φιδιού-νυχτερίδας- γουρουνιού! Η άθλια απειθαρχία από πλήθος Θεσσαλονικέων , είναι …”made a la Ameriken” (= με θλίψη, αλλά και αγανάκτηση είδαμε, από τις εικόνες των ξένων πρακτορείων ειδήσεων, ότι οι Αμερικανοί κατακλύζουν τις παραλίες τους, «παίζοντας» με τον Κοροναϊό…ΤΡΑΜΠάλα, μάλλον και με την αφροσύνη τους ενισχυμένη από την προσκαιρότητα, που ο Πρόεδρος τους ανακοίνωσε σήμερα, για δώρο, στον καθένα τους, μια επιταγή 1000 δολλαρίων)!


• ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΘΕΤΗ» άκρη , από την θέα, που παρουσιάζουν οι παραλίες … «του άφωνου Λευκού Πύργου» και … «του ασφυκτιούντα στον βυθό του σκουπιδότοπου Θερμαϊκού Κόλπου, θεού Ποσειδώνα», τα δύο χωριά στο νομό Κοζάνης (στα σύνορα με τη βαθιά ασθενούσα λιμνο-Καστοριά)… Η ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑ και η ΔΡΑΓΑΣΙΑ! Τα δύο πρώτα ελληνικά χωριά, που τέθηκαν σε καραντίνα, λόγω (= όπως είπε ο πρωθυπουργός και στο σημερινό Διάγγελμα του) «του πολέμου με τον αόρατο εχθρό, όπου θα ακολουθήσουν κι άλλα μέτρα»! Το Νικο-Αγγελιδικό «ΑΕΚ Live» , από εδώ κάτω, τον επίσης πολυβασανισμένο Νότο της πατρίδας μας , «βγαίνει στο διαδυκτιακό μπαλκόνι του» και χειροκροτεί, ζητωκραυγάζει, για τους ηρωϊκούς Δραγασιώτες-σιώτισες και Δαμασκηνιώτες- νιώτισες!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!
@@@ ΜΕ ΜΙΚΡΗ χρονικά απόσταση «απαρακολουθήσαμε» την ψηλόκορμη, με κοντό πλέον μαλλί κεφαλής (= κατά την μόδα της Σίας Κοσώνη , παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αλαφουζικού Σκάϊ , συζύγου του «τρίφυλλου» δημάρχου Αθηναίων, Μπακογιάννη…), ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Η γνωστή ηθοποιός, που την «ανακάλυψε» ο Μανούσος Μανουσάκης, για πετυχημένο σίριαλ στο Μega , σε συνέντευξη της , προς την «στιβαρή», «κυριαρχική», Ελεονώρα Μελέτη, τόνισε εμφαντικά: «Από μικρή είμαι άθεη. ΄Ηταν και ο πατέρας μου. Η μητέρα όχι φανατικιά»…


• Με τα σχόλια, «δώθε και κείθε», να συνωστίζονται στο διαδύκτιο, ήλθε σχεδόν απανωτά , η κυβερνητική γνωστοποίηση, δια στόματος του αρμόδιου εκπρόσωπου, Στέλιου Πέτσα, ότι «μπαίνει λουκέτο στις λειτουργίες της εκκλησίας, επιτρεπτή μόνο η ατομική επίσκεψη των πιστών. Αναστέλλονται τα μυστήρια του γάμου και των βαπτισιών. Και μάλλον , επειδή οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν, είναι σε μικρή απόσταση , θα ματαιωθεί, για εφέτος, το εκκλησίασμα για το Πάσχα»!

@@@ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ το αν ισχύσει αυτή η κυβερνητική πιθανολόγηση, για «Πάσχα χωρίς εκκλησία»; Μα , φυσικά (= ΚΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΔΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!), ότι:

• ΑΡΑ οι «ΕΝΩΣΙΤΕΣ» εφέτος θα κάνουμε Πάσχα, ΣΤΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»! Στο «ναό» της αθλητικής Θρησκείας μας! «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ», για να αποδείξουμε και ότι πειθαρχούμε απόλυτα στην μυριοπροβαλλόμενη , αυτές τις ημέρες, από την τηλεόραση, κυβερνητική καμπάνια, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή κύριο «Στην Υγειά μας, βρε παιδιά» (= Σκάϊ και ΕΡΤ 2)! Τον ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που κάθε τόσο ,και λιγάκι, σε όποιο κανάλι κι αν είμαστε συντονισμένοι , εμφανίζεται και με το ταλέντο του απευθύνεται προς τους ΄Ελληνες κι Ελληνίδες, «κάνοντας πλύση εγκεφάλου», με το μήνυμα «ΟΣΟ Ο ΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ, ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ …»!

• Μήνυμα, που στέλνεται, ΚΑΙ μέσω ενός πάρα πολύ έξυπνου βιντεάκι , με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, «Ενωσίτη» ΤΡΑΪΑΝΟ ΔΕΛΛΑ και την σαγηνευτική ηθοποιό σύζυγο του, ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ, να μονομαχούν , σε παρτίδα τάβλι, ρίχνοντας τις ζαριές, «με ντόρτια, διπλές κι εξάρες»! Κάνουν το παιχνίδι … ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»! Με τον «Κολοσσό» …να έχει κάτω από το τραπέζι-τερέν, , για την περίπτωση, που η Γωγώ «θα έπαιρνε κεφάλι»(… «στήνοντας τα ζάρια»!) στην παρτίδα, το ανίκητο «όπλο του»! Το διάσημο (=από τότε που μεγαλούργησε ,ως στόπερ, στην ΑΕΚ, στη Ρόμα και στην Εθνική 2004), «ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ»! Αυτό, που «έβγαλε νοκ άουτ» και μέσα στο «Νταλούζ», ακόμη και τον «υπό εκκόλαψη» « για νέο βασιλιά» του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ, απαρηγόρητο, με βουρκωμένα μάτια, για το «Τελικό Πορτογαλία- Ελλάδα 0-1» αλλά ιππότη, τζέντλεμαν από τότε …Κι ενώ τώρα, κατά τον άνισο πόλεμο από τον αόρατο εχθρό ( σ.σ.: που οι ΄Ελληνες, αν τον απεικονίζαμε, θα τον κάναμε ίδιο-φτυστό … «Ταγίπ Ερντογάν», απέδειξε και το πόσο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι. Συγκινημένοι, αναφερόμαστε στην γιγαντιαία προσφορά του «ολόκληρης περιουσίας» , για δωρέαν χρήση των νοσοκομείων, που έχει με επιχείρηση του , στην Πορτογαλία. Και από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, ήτοι σε δική του χρέωση, όλα τα ιατρικά και νοσιλευτικά έξοδα, για την αντιμετώπιση του Χαροεγγονού Κοροναϊού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#μένουμε_σπίτι #μένουμεσπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τραιανος Δελλας (@dellastraianos) στις

• ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ, αν, έστω ένας, από τους δικούς μας πρωταθλητές ή υπεραθλητές (= κανονικούς ή Μιντιακά κατασκευασμένους π.χ. Ρικ Πιτίνο βρέθηκε «να ευαισθητοποιηθεί» κι από την σημερινή κυβερνητική γνωστοποίηση, ότι «Κονδύλι 2 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί, για στήριξη παραγωγικών επιχειρήσεων»; Ανέκδοτο, που «σκαρφίστηκε» το «αθεόφοβο» κεφάλι μας, και μάλιστα σε εντελώς ακατάλληλη ώρα, που η τηλεόραση (= εξαιρουμένου το Star , με την εκτός τόπου και χρόνου θεατοκατοίκητη διαφημιστική Πετρο-Πολυχρονιακή εκπομπή «Ο τροχός της τύχης»- αθεράπευτα στην κοσμάρα της και στον φιλομπαοκτσισμό της …) θλιμμένα, καταστενόχωρα ,ανακοίνωσε, ότι: « 5 οι νεκροί, 387 τα κρούσματα».

• ΑΠΟ αυτή την Τρίτη (17-3-2020) το βραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 μετέθεσε , στις 7μ.μ, την ώρα έναρξης του. Για πιο έγκαιρη , άμεση, ενημέρωση των επίκαιρων γεγονότων. Και στον σφοδρό ανταγωνισμό, που υπάρχει με τα αντίστοιχα δελτία ιδιωτικών Καναλιών. Ο «Κοροναϊοβομβαρδισμός» στο κατακόρυφο του.

• Σ.Σ.: Από άλλη αιτία, όχι από τον «αόρατο ιό», έφυγε από την ζωή μια υπέροχη ψυχή. Μια πάρα πολύ σεβαστή, αγαπητή, φίλη μας. Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΒΗ,η οποία τα τελευταία από τα 73 χρόνια της, τα πέρασε ήρεμα, γαλήνια, ευτυχισμένα, φιλοξενούμενη από την οικογένεια της κόρης της, στην Σαντορίνη. Πληροφορηθήκαμε καθυστερημένα το δυσάρεστο νέο και δεν προλάβαμε , αποφεύγοντας – ως «ανέκαθεν νομοταγείς», και το «Μένουμε στο σπίτι μας»- για να πηγαίναμε σε εκκλησία της άλλοτε οικείας της περιοχής , στους Αμπελόκηπους. Εκεί θα ανάβαμε ένα κερί. . Βέβαια , «κρίνοντες κι εξ ιδίων τα αλλότρια», σε αυτές τις περιπτώσεις «Η τρεμουλιαστή φλόγα της σκέψης και της καρδιάς μεγενθύνεται όσο το κορμί μιας ολόκληρης λαμπάδας»… Και η ευγενικότατη Μαρία ήταν λαμπαδόμετρη, ό,τι πρέπει για τις λειτανίες στην Παράδεισο…

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement