Μη γίνεις ποτέ Κώστας Μανωλάς…

0

Το Σεπτέμβρη του 2018, όταν ο Κώστας Μανωλάς (σήμερα είναι οπαδός του Ολυμπιακού) ρωτήθηκε από την ισπανική εφημερίδα Marca, ποιον υποστηρίζει στο ντέρμπυ Ρεάλ Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Είναι δύο τεράστιες ομάδες. Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα την ΑΕΚ, ήταν η ομάδα μου. Και οι δύο είναι καλές ομάδες, από τις καλύτερες του κόσμου, αλλά σήμερα είμαι Ρόμα. Μικρός ήμουν ΑΕΚ, μετά υπέγραψα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι η ζωή λένε κάποιοι άλλοι. Μην είστε κολλημένοι.
Μη γίνεις ποτέ Κώστας Μανωλάς. Οι αξίες και ο οπαδισμός που μετριέται με το βάρος της τσέπης είναι βέβαιο πως θα σε κάνει γελοίο. Το Μανωλά, που κάποτε ήταν ΑΕΚ τον μεταφέρουν με βίντεο, με φωτογραφίες, σα λάβαρο τα Μέσα του Μαρινάκη. Όπως έκαναν και με τον Παπασταθόπουλο. Τα πάντα μετριούνται με κριτήριο την επίδειξη και τον παρά.
Μη γίνεις Κώστας Μανωλάς. Μη φτάσεις να πεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή, η κακιά μας η τύχη (πρέπει να βολευτούμε και όλα τα παρόμοια). Όταν θα πέσουν τα φώτα για τον Κωστάκη, όταν για το Μαρινάκη δε θα σημαίνει τίποτα, τότε είναι βέβαιο πως θα πουλήσει ξανά πως κατά βάθος είναι Ενωσίτης.
Αν ασχολούμαστε με τον Κώστα Μανωλά, είναι γιατί είναι ένα δείγμα συγκεκριμένου χαρακτήρα, Είναι ο πρώην ΑΕΚ, ο πρώην αριστερός, ο πρώην αντικομφορμιστής, γενικά αυτός που παρατάει μια μάχη γιατί κάτι άλλο φταίει, που δεν το βλέπουμε εμείς οι δογματικοί. Είναι γενικά ο πρώην, γιατί έτσι υποτίθεται είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή.
Ως αντιφασίστες λάτρεις της Ένωσης πολεμάμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, τους μονόδρομους που οδηγούν στους πρώην.
Υ.Γ.1 Αλήθεια αν μειωθεί ο μισθός του Κώστα τί ομάδα θα γίνει;
Υ.Γ. 2 Έχουμε μνήμη, ιστορία και ένα άλλο μέταλλο σαν σύλλογος. Αυτά δε θα τα θάψει κανένας πρώην.

Σύνδεσμος φίλων ΑΕΚ “Σπύρος Κοντούλης”


Comments are closed.