Ντόνα και Τζακ – Μυθιστόρημα… με υπογραφή AEK LIVE

0

Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Ντόνα και Τζακ» του δικού μας… Σωκράτη Αντωνακάκη…

Πολλές φορές η ζωή σού αρπάζει πράγµατα αγαπηµένα, που η ίδια σου είχε δώσει. Με κάποιον τρόπο όµως, σε ανύποπτο χρόνο, σ’ τα επιστρέφει πίσω… Φτάνει µόνο να το αντιληφθείς.

Αυτό ακριβώς καλείται να καταλάβει ο Τζακ, ένας Αφροαµερικανός από την Οκλαχόµα, που µετακόµισε µε την αγαπηµένη του Ντόνα στο Μπρούκλιν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Μετά από ένα θλιβερό γεγονός, ο Τζακ, παγιδευµένος στη δυστυχία του, θα έρθει αντιµέτωπος µε απίστευτες συµπτώσεις, αναπάντεχες εκπλήξεις και τροµακτικές καταστάσεις. Μια σειρά ανατριχιαστικών γεγονότων θα τον φέρουν στα όριά του και αντιµέτωπο µε το ανεξήγητο και το µεταφυσικό. Μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση θα τον οδηγήσει µοιραία σε µια αδιανόητη για τον χαρακτήρα του πράξη, λύνοντας έτσι µια εκκρεµότητα που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια.

Στην πορεία, αρχίζει και κατανοεί τους µυστικούς γρίφους αυτού του µυστηριώδους παιχνιδιού που παίζει η µοίρα και συµπεραίνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ένα µυθιστόρηµα βγαλµένο µέσα από τη ζωή, που θα σας γεµίσει µε αστείρευτη ελπίδα, αγάπη και δύναµη, ταξιδεύοντάς σας µέσα από αληθινά ιστορικά γεγονότα της εποχής.
Μπείτε µέσα στο σώµα του Τζακ και δείτε τη ζωή του µέσα από τα δικά του µάτια, ακούστε όσα ακούει, νιώστε όσα νιώθει. Ακολουθήστε τον και γίνετε συνεργός του στα πάντα… Μπορεί και να σας χρειαστεί!

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Σωκράτης Ε. Αντωνακάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης γεννήθηκε το 1971 στο Λουντβιγκσχάφεν της Δ. Γερµανίας. Είναι γενικός χειρουργός και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής στην Κρήτη. Αφού εργάστηκε σε δηµόσια και ιδιωτικά νοσοκοµεία, αποφάσισε να κάνει την αποκέντρωσή του ανοίγοντας το ιδιωτικό του ιατρείο στην Κάρπαθο, όπου είναι παντρεµένος µε την αγαπηµένη του Φωτεινή.

Λατρεύει τη φύση και τις βόλτες µε τον σκύλο του και είναι θαυµαστής της κρητικής και της τζαζ µουσικής. Του αρέσει η φιλοσοφία, η τέχνη, η δηµιουργία και είναι άνθρωπος της µελέτης, της θετικής σκέψης, του οραµατισµού και του διαλογισµού, ενώ πιστεύει στην πνευµατική δύναµη και στις ικανότητες του νου.

Αποφεύγει την τεχνολογία όπως ο διάβολος το λιβάνι, διατηρώντας όσο µπορεί τον παραδοσιακό και ροµαντικό τρόπο ζωής. Αγαπάει την ξύλινη γλώσσα στην καθοµιλουµένη, αλλά και στον γραπτό του λόγο.

Το µυθιστόρηµα Ντόνα και Τζακ αποτελεί το πρώτο του έργο που θέλησε να δηµοσιεύσει. Πιστεύει ότι τίποτα στον κόσµο δεν γίνεται τυχαία, όπως ακριβώς και αυτό το βιβλίο.

  • Θα βρείτε το μυθιστόρημα Ντόνα και Τζακ σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο διαδίκτυο. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πηγή”

Comments are closed.