Μωρέ μπράβο Βούλα…

0

Βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί… Η Βούλα που κάποτε παρακαλούσε να μεταδοθεί ο ιός του Δυτικού Νείλου σε ανθρώπους με σκούρο δέρμα, τώρα φαίνεται πως βρήκε το σωστό δρόμο… και αποθεώνει όσα κάνει η σοσιαλιστική Κούβα, μόνη και έρημη απέναντι στα θηρία του καπιταλισμού… Μωρέ μπράβο αλλαγή!!!

Με μια κοινοποίησή της η Βούλα Παπαχρήστου αποθεώνει την σοσιαλιστική Κούβα για την μάχη της απέναντι στην πανδημία του Κορονοϊού.

Μπορεί το κείμενο να μην είναι δικό της και να είναι άλλου χρήστη, αλλά μόνο ως θετική πρωτοβουλία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την κίνηση αυτή. Η σοσιαλιστική Κούβα κλείνει το μάτι στην ανθρωπότητα και τα αφτιά της στις σειρήνες εκείνων που θέλουν να την κάνουν τόπο για τζόγο και πορνεία. Αντίθετα και παρά το συνεχόμενο εμπάργκο από την Αμερική, καταφέρνει να εξαλείψει τον αναλφαβητισμό, την πείνα και να αναπτύξει ιατρικές μεθόδους που ζηλεύει όλο το σάπιο οικοδόμημα του πλανήτη. Όπως γράφει το κείμενο, το νησί του Φιντέλ και του Τσε  προσφέρει υψηλές ιατρικές και επιστημονικές υπηρεσίες σε άλλες χώρες που κόσμου. Δημιουργεί φάρμακα για να σωθούν άνθρωποι όπως σήμερα ενάντια στον Κορονοϊό, δείχνοντας έμπρακτα το μεγαλείο της αλληλεγγύης που οικοδομήθηκε σε αυτή τη μικρή χώρα μετά την επανάσταση, αλλά κάνει και κορυφαίους αθλητές παγκοσμίου επιπέδου να καταλάβουν πως έχουν μεγαλύτερο όφελος όταν διαβάζουν για την προσφορά του σοσιαλισμού στον πλανήτη από ότι όταν φωτογραφίζονται με υπόδικους ναζί, εν δυνάμει εγκληματίες και ηθικούς αυτουργούς πολιτικών δολοφονιών. Χειροκροτάμε την ανάρτηση εμείς από το aeklive και ελπίζουμε η αλλαγή να είναι μόνιμη και θεαματική σαν τις επιδόσεις της…


Comments are closed.