Νίκες παντού τα αετόπουλα

0

Δεύτερη αγωνιστική  στα τουρνουά Attica Κ16, Κ14 και Κ13, με τις ομάδες της ΑΕΚ να φιλοξενούνται στη Βάρη από αυτές του Απόλλωνα.

Την αρχή έκανε η Κ13 του Μιχάλη Παυλή που νίκησε 7-0 με σκόρερ τους Πεχλιβανίδη (2) Ζούλια, Κολοκοτρώνη (2) Ανδριώτη και Παπαδόπουλο.

ΑΕΚ Κ13: Πολυχρονόπουλος, Ζυγούρας, Κολυφέτης, Λεμονίδης, Κλάψας, Δαρβίρας, Σαρρής, Παπαδόπουλος, Ντάνι, Ανδριώτης, Πεχλιβανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κολοκοτρώνης, Γιανταμίδης, Ψυρόπουλος, Ψυχογιός, Ζούλιας, Αβράσογλου, Κωνσταντόπουλος, Καμπάς, Ζούλιας.

Σειρά πήρε η Κ14 του Βασίλη Αποστόλου η οποία νίκησε με το εντυπωσιακό 13-0, με σκόρερ τους Καραγιαννίδη (4) Χατζηροδίτη (2) Ανδρικόπουλο, Σβίγκο, Αβντίου, Φράγκου, Κόρρα και Απόστολου.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Κ14: Τζωρτζακάκης, Σβίγκος, Δαρδαμάνης, Καντίου, Χατζηνικολάου, Τολοβίτι, Ανδρικόπουλος, Αποστόλου, Καραγιαννίδης, Κουβάνι, Κόρρα Αγωνίστηκαν και οι Κουνάδης, Χατζηροδίτης, Ελέζι, Φράγκου, Στεφανής.

Το πρόγραμμα έκλεισε με τον αγώνα της Κ16 του Νίκου Σκουμπότη, που βρήκε και αυτή νικήτρια με 1-5! Δύο γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Παπαθανασίου και από ένα οι Τρέμας, Χαλίλι και Κοντός.

ΑΕΚ Κ16: Μαρίνης, Χατζημάρκος, Καστανιώτης, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης, Καραγιαννίδης, Χαλίλι, Λαντίκας, Τρέμας, Παπαθανασίου, Κοντός. Αγωνίστηκαν και οι Φωτόπουλος, Αγγελόπουλος, Κυρσανίδης, Μαχαίρας.


Comments are closed.