Όχι άλλο κάρβουνο!

0

Στην ΑΕΚ πλέον έχουν γίνει κανονικότητα εμφανίσεις σαν τη χθεσινή. Κλασικά εικονογραφημένα. Μια άμυνα παιδική χαρά, παίκτες χωρίς χαρακτήρα και τσαμπουκά, σύγχυση στον πάγκο.

Η ομάδα έχανε 0-2 μέσα σε πέντε λεπτά και η αντίδραση σε αυτή την παράνοια ήταν μηδενική! Τίποτα!

Βέβαια δεν είμαστε από αυτούς που θα σχολιάσουν αγωνιστικά. Έχουμε περάσει προ πολλού τέτοιου τύπου κουβέντες. Μέχρι εκεί μπορεί η παρούσα ΑΕΚ. Τελεία. Οπότε τι να κάτσουμε να πούμε; Αν φταίει περισσότερο ο ένας η ο άλλος; Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Νόημα έχει να δούμε ποιος έφερε όλους αυτούς στην ΑΕΚ. Και δεν είναι άλλος από τη διοίκηση Μελισσανίδη. Είναι πραγματικά απογοητευτικό όλο αυτό που συμβαίνει. Η ΑΕΚ της νέας εποχής μετά τις λάσπες και την ταπείνωση της Γ’ και της Β’ Εθνικής θα έπρεπε να πετάει. Αντίθετα όμως ταπεινώνεται ακόμη περισσότερο χρόνο με το χρόνο. Σπάει τα αρνητικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, δεν παίρνει μεγάλα ματς ούτε με αίτηση και έχει καταντήσει να μην υπολογίζεται ως ισχυρός αντίπαλος. Η ΑΕΚ μικραίνει.

“Δεν είναι θέμα μπάτζετ” γράφανε διάφοροι χθες αλλά δομικό. Αλήθεια; Και μια συμπαγή ομάδα με οργάνωση, στελέχωση και προοπτικές πώς τη χτίζεις; Με ψίχουλα; Για να αλλάξεις ριζικά τη δομή και το σχέδιο της άρρωστης ΑΕΚ δε χρειάζεσαι λεφτά για να φέρεις τεχνικό διευθυντή με όνομα, να χτίσεις τμήμα σκάουτινγκ με διασυνδέσεις, να φέρεις προπονητικό σταφ ποιοτικό και να αλλάξεις τα 2/3 του ρόστερ με παίκτες με εμπειρία; Δε θέλει μπάτζετ όλο αυτό; Ή νομίζει κανείς ότι με το παρόν οικονομικό ταβάνι η ΑΕΚ θα κάνει την εκκαθάριση και την ανανέωση που λέει;

Προσωπικά δεν το πιστεύω. Μακάρι να διαψευστώ.

Από εδώ θα το λέμε και θα το ξαναλέμε. Όχι άλλη ταπείνωση και ντροπή για την ΑΕΚ μας. Λεφτά στην ομάδα, μεταγραφές επιπέδου, ενίσχυση στο τεχνικό και προπονητικό τιμ.

‘Οχι άλλο κάρβουνο! Φτάνει!

 

Νικόλας Κολυτάς

 


Comments are closed.