Πειρατικές Αιχμές

0

✓ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Εμπρός Αετέ Δικέφαλε για τη νέα έφοδο στον ουρανό των ονείρων μας! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την κατάκτηση και πάλι των σκήπτρων της Κυριαρχίας! Για το Νέο Νταμπλ που θα αφιερώσουμε στον αδερφό μας Μιχάλη! Γιατί είμαστε Α.Ε.Κ και δεν κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρα και στις φιλοδοξίες μας . + –

✓ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΤΟ ΝΑΟ! Πρεμιέρα λοιπόν με την ομάδα των Σερρών μέσα στο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ. Πάμε για την εναρκτήρια ΝΙΚΗ στο φετινό μαραθώνιο που αφενός θα μας δώσει τους 3 πρώτους βαθμούς για τη “συγκομιδή” και αφετέρου θα μας πωρώσει για τη συνέχεια. Πάμε δυνατά – όλοι δίπλα στην Ομάδα. Α.Ε.Κ γερά ψυχή βαθιά!

✓ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ αποτελεί το μεγαλύτερο συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το “πυρηνικό μας όπλο” στον πόλεμο απέναντι στους αντιπάλους μας. Συνεπώς οφείλουμε να την περιφρουρούμε ως “κόρη οφθαλμού” από τυχόν άστοχες ή αψυχολόγητες ενέργειες που μπορεί να μας τη στερήσουν, πράγμα που πολύ θα εξυπηρετούσε τους εχθρούς της Α.Ε.Κ. Το νου μας άπαντες!

✓ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ αποτέλεσε ο αποκλεισμός της μισητής Κροατικής ομάδας των δολοφόνων. Όσο κι αν το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ, όσο κι αν οι καρδιές έσπασαν, στο τέλος ο στόχος επετεύχθη και τους πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων, έτσι όπως άξιζε άλλωστε σε αυτά τα ναζιστικά σκουπίδια.

✓ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ! Το θέσαμε ξανά και ξανά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η ατιμωρησία της φασιστοΖάγκρεμπ από την υποκρίτρια “ποντιοπιλάτισσα” Ουέφα δεν πρέπει να περάσει. Δηλαδή έχουμε έναν νεκρό εξαιτίας τους και αυτά τα παλιοτόμαρα θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη;;; Έχουμε χρέος απέναντι στο αδικοχυμένο αίμα του Μιχάλη να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της τρισάθλιας Ζάγκρεμπ από τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Η Α.Ε.Κ θα πρέπει να επιμείνει σε αυτό το δίκαιο αίτημα!

✓ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ;;; Την ομάδα των άνανδρων χιτλερικών φονιάδων που ήρθαν κι έσπειραν το θάνατο ή την Α.Ε.Κ που την ανάγκασαν να παίξει μ’ εκείνους που θα έπρεπε να έχουν εξαρχής αποβληθεί με συνοπτικές διαδικασίες λόγω του στυγερού εγκλήματος;;; Κι όχι μόνο αυτό! Υποχρέωσαν τη θυματοποιημένη Α.Ε.Κ να δώσει αλλεπάλληλους αγώνες μέσα σε ελάχιστες μέρες κάτω από αυτό το φοβερό ψυχολογικό βάρος. Ουαί γραμματείς φαρισαίοι υποκριταί της Ουέφα και σία.

✓ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ!!! Οι Βέλγοι δεν έχουν καμία τύχη στΑ Φιλαδέλφεια! Το ατυχές αποτέλεσμα στην έδρα της Αντβέρπ (1-0) θα ανατραπεί μέσα στο ΝΑΟ. Η Α.Ε.Κ είναι ανώτερη και σαν Ομάδα και σαν Λαός και θα το αποδείξει ξανά στην πράξη την ερχόμενη Τετάρτη. Δεν ανησυχούμε, είμαστε αισιόδοξοι και ετοιμοπόλεμοι. Α.Ε.Κ γερά με τσαμπουκά κάνε την Ευρώπη να σε προσκυνά!

✓ΒΑΡΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. Η τραγική απώλεια του Μιχάλη έχει φορτίσει σε αφάνταστο βαθμό το φετινό κλίμα. Άλλες φορές η χαρά της πρεμιέρας θα είχε χτυπήσει… κίτρινο, τώρα όμως η διάθεση είναι βαριά και η θλίψη πανταχού παρούσα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά και θα το κάνουμε. Με την άσβεστη μνήμη του Μιχάλη οδηγό για να σηκώσουμε και φέτος όλες τις Κούπες προς τιμήν του!

✓ΑΝΑΘΕΜΑ την ώρα, κατάρα στη στιγμή σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί…

✓ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ… Κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μας σημαδέψει, δεν θα περάσει, δεν θα περάσει ο φασισμός!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο ίντερνετ για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ από την πρώτη κιόλας χρονιά! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους “Πειρατές του Ονείρου” και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

*Cueva de los piratas*

* Μιχάλη ζεις… για πάντα ΑΕΚτζής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα μαχητής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα αντιναζιστής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα αντιρατσιστής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα ανθρωπιστής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα οραματιστής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα αλλτρουιστής

* Μιχάλη ζεις… για πάντα αγωνιστής.

* Μιχάλη ζεις… για πάντα νικητής

* Μιχάλη να ξέρεις… είμαστε ανίκητοι γιατί έχουμε παλικάρια σαν εσένα στις σημαίες μας.

* Μιχάλη να ξέρεις… έχεις καταγραφεί στη σελίδα των ηρώων της Α.Ε.Κ.

* Μιχάλη να ξέρεις… ο λαός της Α.Ε.Κ δεν θα ησυχάσει αν δεν τιμωρηθούν σκληρά οι δολοφόνοι σου.

* Μιχάλη να ξέρεις… ότι δεν θα υποστείλουμε ποτέ τη σημαία του αγώνα κατά του φασισμού.

* Μιχάλη να ξέρεις… τα ιδανικά και οι αξίες που πρέσβευες φωτίζουν και το δικό μας δρόμο.

* Μιχάλη να ξέρεις… η Ομάδα της Προσφυγιάς δεν θα λυγίσει ποτέ.

* Μιχάλη να ξέρεις… ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν ξεχνιούνται.

* Μιχάλη να ξέρεις… δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

* Μιχάλη να ξέρεις… αυτό το Νταμπλ θα είναι για σένα.

* Μιχάλη να ξέρεις… ότι η Α.Ε.Κ μας τούς τσάκισε.

* Μιχάλη να ξέρεις… η Α.Ε.Κ θα σε τιμά εσαεί.

* Μιχάλη ΖΕΙΣ… ΕΣΥ μας οδηγείς!

 

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”


Comments are closed.