ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Σας τα λέει… ο 6μετρος

Published

on

Ενωσίτισσες και Ενωσίτες
Στο Τσάλεντζ Καπ την τελευταία δεκαετία, η ομάδα που έκανε τις πιο ακριβές μεταγραφές σε μία σεζόν, είναι η φετινή ΑΕΚ, η δική μας ΑΕΚ, η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ

Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν, ότι κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου, βάση και της οικονομικής επένδυσης, θα είναι αποτυχία.
Με αφορμή την κλήρωση, ας μείνουμε λοιπόν, στας Ευρώπας, που λένε και οι γραμματιζούμενοι. Για τους Ρουμάνους Ποτάϊσα, αγωνιστικά, έχουμε καιρό, θα τα πούμε.
Θέλω σε επίπεδο, θεσμών, ευρωπαϊκή ομοσπονδία, διαιτητών κ.λ.π να προστατέψω την επένδυση (κρατήστε ότι η Τούρντα, έχει δουλέψει, ήδη το θέμα σε πολλά επίπεδα, κάποιοι φυσικά, δεν έχουν πάρει είδηση) και να δείξω αξιόπιστος εντός και εκτός γηπέδου.
Γηπέδου είπα;
Παίζω σε αίθουσα προπόνησης, με την ονομασία Κασιμάτης, την οποία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, την έχει απορρίψει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία!
Αν δεν μπορώ να παίξω στο Ο.Α.Κ.Α για την συνέχεια της διοργάνωσης, ας πάω Τροκαντερό, Κάνηθο Χαλκίδα, 2 Αοράκια Κρήτη, κάπου τέλος πάντων, αρκεί να είναι πραγματικό κλειστό.

Έτσι πρέπει να γίνει, για να με πάρουν στα σοβαρά οι έξω από εδώ. Αυτοί εκεί, δεν είναι ελλάντα χάντμπολ, έχουν κανόνες. Δίνω πάτημα και υποβαθμίζω την επένδυση, έχοντας την χειρότερη αθλητική, (ο Θεός να την κάνει) ας την πούμε, εγκατάσταση. Αφαιρώ μόνος μου μέρος της δυναμικής μου, δίνοντας αφορμές, σε διαιτητές, παράγοντες κ.λ.π.
Ήδη έχω αργήσει, αφού δεν έγινε πρόβλεψη από την αρχή, μην περιμένω να φτάσω στον τελικό, θα είναι πολύ-πολύ αργά. Το έχουμε δει το έργο. Θα έπαιζαν ποτέ εκεί, οι ομάδες μας στο μπάσκετ και βόλεϋ; Όχι βέβαια.
Επίσης, με την ακαταλληλότητα, έχω το πρόβλημα της τηλεοπτικής μετάδοσης, να μην βλέπουν οι τηλεθεατές, (γελάνε στο εξωτερικό) τα εξτρέμ.
Επειδή είπαμε, για tv κάλυψη. Ο κορυφαίος αθλητικός οργανισμός στη χώρα είμαστε, δεν μπορεί να μην έχουμε προβλέψει να βρεθούν 4.000 (τέσσερις) χιλιάδες ευρώ ανά αγώνα, μέσω χορηγών (θα έχουν ανταποδοτικά διαφημιστικό όφελος, εύκολα) ώστε αντί 10.000 χιλ. κόσμου, που θα το δουν στην συνδρομητική, σε ελεύθερο κανάλι να το δουν 1.000000!!!  Σε όλη την επικράτεια και θα έχω περισσότερους χορηγούς και διαφημίσεις σε ελεύθερο κανάλι… 3 σε 1 και θα βγάλω εύκολα τα έξοδα, του κανονικού κλειστού γυμναστηρίου.
Απλώς χρειάζεται, μεθοδολογία, πρόβλεψη, σοβαρότητα και διαχείριση.
Μην είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες.

Οι ενωσίτισες κυρίες θα το καταλάβουν και θα σας το κάνουν ΄ψιλά΄αμέσως.
Μόγια, Χιμένεθ, Κοσάνοβιτς, Γιάκομπσεν, Μπουνέτα, είναι το δαχτυλίδι στην φωτογραφία.

Αυτό το θεσπέσιο, μοναδικό κόσμημα κυρίες μου, θα έμπαινε ποτέ ως δώρο στην σακούλα;
(‘Οπου σακούλα, βάλτε αίθουσα Κασιμάτης και συνδομητική tv)
Το πόρισμα βγήκε, είναι αυτονόητο, θέλουμε
ΑΕΚΑΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑ και Ο-Χ-Ι ΑΕΚ σακούλα
Επιτρέπουμε και προτρέπουμε, αβίαστα και ελεύθερα, την αντιγραφή, επικόλληση…

AEK-LIVE.GR
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ…ΑΛΛΟΙ.
O 6μετρος

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement