Την ΑΕΚ μην τη βάζετε στο στόμα σας!

0

Και τι δεν έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες από παντού! Τέτοια επικοινωνιακή προπαγάνδα δεν έχει υπάρξει ποτέ στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ψέματα με τέτοια συχνότητα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, απειλές κατά πάντων, ντου σε κρατικό κανάλι και απαίτηση να διαβαστεί ο οχετός!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δαιμονοποιήσουν την ΑΕΚ, να διαβάλλουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εντός των τεσσάρων γραμμών, να πιαστούν από κάθετι για να δικαιολογηθούν! Και χρησιμοποιούν τρόπους που θυμίζουν την πιο μελανή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου (1997-2017) όπου τα ίδια έκανε και ο Ολυμπιακός.

Ακόμα και τη σύγκριση με το περιστατικό του Ίβιτς στη Λεωφόρο τη βγάζουν ψέμα! Και μετά από όλα αυτά για όλα τους φταίει η ΑΕΚ!

Η οποία προς τιμήν της (για αυτό την αγαπάμε τόσο) έχει κρατήσει την πιο αντρίκεια στάση από τη μέρα της ιδρυσής της. Η διοίκηση έχει μείνει έξω από το χορό ψεμάτων και παραπληροφόρησης, χωρίς να παίρνει μέρος σε καμία δικαστική διαμάχη που δεν τη θίγει άμεσα!

Τη μοναδική από τις μεγάλες ομάδες που πλήρωσε το μάρμαρο του υποβιβασμού και μια διαδικασίας που μοιάζει μακρινή αλλά σημάδεψε την τεράστια και ένδοξη ιστορία της.

Η ΑΕΚ είναι οικογένεια και αυτό τους πονάει. Και η οικογένεια έχει τους καυγάδες της, τις κόντρες της αλλά στα δύσκολα είναι πάντα εκεί για προστατεύσει. Όσοι μπαίνουν σε αυτή την οικογένεια νιώθουν ευλογημένοι που το ζουν. Ακόμα και… αλλόθρησκοι αλλαξοπίστησαν ζώντας μέσα σε αυτή την αγάπη.

Αυτό δεν πρόκειται να το νιώσουν ποτέ. Γιατί καλός είναι ένας τίτλος αλλά οι αξίες και τα ιδανικά είναι αυτά που θα μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο!

 


Comments are closed.