ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Πειρατές: Το αίμα κυλάει… ΔΙΚΑΙΩΣΗ ζητάει!

Published

on

Άθλια ναζιστόμουτρα – Κροάτες νοσταλγοί του Χίτλερ; που σε συνεργασία με ντόπιους δωσίλογους συνεργούς τους, επιτέθηκαν ύπουλα μέσα στο σκοτάδι και μετέτρεψαν τη Νέα Φιλαδέλφεια σε σφαγείο, επιτιθέμενοι οι θρασύδειλοι σε ανύποπτο κόσμο, σε οικογένειες και σε παιδιά πέριξ του γηπέδου, στερώντας και τη ζωή από έναν 22χρονο συνοπαδό μας, θα πρέπει “να μην ξαναδούν ηλίου φως”, όπερ σημαίνει να τιμωρηθούν σκληρά και παραδειγματικά.

Είναι εξοργιστικό αυτό που συνέβη και έτσι όπως συνέβη. Ένα οργανωμένο ναζιστικό κομβόι από κατακάθια, διέσχισε ανενόχλητο δύο χώρες και καμιά κρατική αρχή δεν τους σταμάτησε, δεν τους ακινητοποίησε, δεν τους μάντρωσε. Αυτό από μόνο του σημαίνει και φανερώνει πολλά και για πολλούς!!! Ενώ οι κρατικοί μηχανισμοί δείχνουν μεγάλη ετοιμότητα όταν επιτίθενται με το παραμικρό σε φοιτητές και μαθητές, σε απεργούς που ζητάνε ένα ανθρώπινο μεροκάματο ή σε συνταξιούχους που διεκδικούν μερικά ψίχουλα παραπάνω στις συντάξεις πείνας, στην προκειμένη περίπτωση άφησαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ τους εγκληματίες να σπείρουν το θάνατο.

Το σάπιο σύστημα που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα για τα αναθεματισμένα υπερκέρδη του, με όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα που γεννάει σε όλους τους κοινωνικούς τομείς μαζί φυσικά και στον αθλητισμό, είναι ο ηθικός αυτουργός και ο νοών νοείτω!

Συλλυπούμαστε ολόψυχα την οικογένεια του συνοπαδού μας.

Το έγκλημα δεν πρέπει να περάσει ατιμώρητο. Το αίμα του παιδιού που δολοφονήθηκε ζητά Δικαίωση.

– Ψυχραιμία, σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή!

– Οι φονιάδες και οι συνεργοί τους να πάνε στο μπουντρούμι.

– Ο αγώνας ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ. Θα είναι ΥΒΡΗ στη μνήμη του νεκρού. Μ Η Δ Ε Ν Ι Σ Μ Ο Σ της φασιστο-Ζάγκρεμπ και ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ της Α.Ε.Κ στον επόμενο γύρο του C.L.

– Η Α.Ε.Κ να βγει πρώτη μπροστά για να υπερασπίσει μαχητικά το Λαό της, τη Γη της και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement