Το στοίχημα είναι να μην την υπολογίζουν..

0

Έναρξη επιτέλους της σεζόν.. με τον αποκλεισμό από τη Βελεζ να φέρνει απρόσμενα μεταγραφικές εξελίξεις με θετικό πρόσημο..

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θα μπορούσαν να γίνουν κανα δυο επιπλέον προσθήκες.. θα μπορούσαν οι προσθηκες που έγιναν να ενσωματωθούν νωρίτερα για να προλάβουν το βασικό στάδιο προετοιμασιας.. αλλά σε σχέση με το περσινό ρόστερ, η ομάδα εμφανίζεται πιο ενισχυμένη.. το μπαλάκι τώρα στον Μιλόγεβιτς να δέσει την ομάδα που ουσιαστικά σχηματίστηκε μετα την βασική προετοιμασία και τη σφαλιάρα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού..

Παράλληλα με τη δίκη μας πραγματικότητα.. Οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζουν να υφίστανται.. ο Αρης συνεχίζει το αλισβερίσι με τα κεντρικά.. ο ΠΑΟΚ νιωθει μόνιμα αδικημένος στην τοποθεσια τούμπα.. ο Παναθηναϊκός στη μιζέρια του.. ο Ζαγοράκης ξανά-παραιτείται για να σώσει τον Άρη τώρα πια και την ευρωβουλή.. ο
Κουγιας το χαβά του.. κλπ κλπ.

Το στοίχημα λοιπόν είναι να μην σε υπολογίζουν.. να σε θεωρούν 3-4ο.. και να δουλεύεις αθόρυβα.. μεθοδικά.. ουσιαστικά.. εμείς το παιχνίδι μας.. σκοπός η νίκη σε κάθε ματς.. ασε τους άλλους να κυνηγάνε φαντάσματα και δράκους.. εμείς προσηλωμένοι και συσπειρωμένοι.. τη δουλίτσα μας.. το γήπεδο.. κάτω το κεφάλι και δουλειά..

Η πίκρα είναι μεγάλη από την πορεία μετά το 2018 ως σήμερα, έγιναν λάθη.. αλλά τα καλύτερα έρχονται.. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.. τότε θα κριθούν όλοι.. πίστη στην ομάδα, όχι άλλη γκρίνια. Καλοπροαίρετη κριτικη και συνεχής στήριξη σε διοίκηση, παίκτες και προπονητή. εστω κ αργα.. έγινε προσπάθεια να χτιστεί κάτι νέο..

Καλη αρχή ΑΕΚΑΡΑ μου! Να μπεις πρωταθλήτρια στην Αγία Σοφία!

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Φέτος, θα έχει κόσμο στα γήπεδα.. το νου σας κύριοι..


Comments are closed.