Ζαμέ…

0

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε η ομάδα για το 2023..

– Ας ελπίσουμε ότι ότι ήταν μια κακή παρένθεση, γιατί κι αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι.. εξάλλου το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Παρόλα αυτά δε μπορεί κανείς να μη σταθεί στην εμφάνιση κάποιων παικτών που απογοήτευσαν και μάλιστα για πολλοστή φορά..

– Με τη φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή Σιντιμπέ, πρέπει να αγωνίζεται ο Κρισάντους.. δεν εξηγείται αλλιώς. Πολύ ευγενικός ο Αλμέιδα που σεβάστηκε το παρελθόν του Γάλλου και δεν έβαλε χθες το Ραντόνια βασικό, για να μην τον εκθέσει κι άλλο.. ο τύπος τρέχει λες κι έχει συγκαεί στους προσαγωγούς.. Ρότα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα..

– Μου αρέσει που ψάχνουμε μόνο μπακ για την άλλη πλευρά.. όχι ότι ο Χατζισαφί μπορεί να βγάλει όλο το πρωτάθλημα αλλά λέμε τώρα..

– Παίκτης Τσούμπερ δεν υπάρχει.. χτες μπήκε με το ζελεδάκι του, ατσαλάκωτος.. έτρεχε κονιόρδος, λες και είχε καταπιεί φτυάρι..

– Άμραμπατ φιλότιμος αλλά για κανα 30’ αλλαγή.. Ελίασον δεν είναι ούτε Γκατσίνοβιτς

– Ο Βίντα έκανε Καταρ-αμένη εμφάνιση.. θύμισε Σταύρο Λαμπριάκο.. αδιάφορος, χωρίς ρυθμό και πάθος. Τσάμπα κάηκε και απογοήτευσε και το φορμαρισμένο Μήτογλου που έκατσε στον πάγκο για χάρη του Μουντιαλικού..

– Ακόμα κ η είσοδος του Φερνάντες σε μια τέτοια δεξιά πλευρά ή η μη χρησιμοποίηση του Γαλανοπούλου στο κέντρο σε ένα τέτοιο σκληρό ματς και με τόσες απουσίες, ήταν λάθη.. του Αλμεηδα που peladoσε..

– Έπεσε βαρύ το μπάρμπεκιου στα Σπάτα όπως και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών με την ΑΕΚ φαβορί για πρωτάθλημα.. η γκέλα τυχαία; Δε νομίζω..

– Τπτ δε χάθηκε.. ούτε και αν κέρδιζε χτες η ΑΕΚ και την Κυριακή θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά όπως κ να το κάνεις θα άλλαζε πολύ την ψυχολογία και θα έκανε λίγο τους άλλους να τρέμουν..

Πάμε για άλλα με σοβαρότητα.. έχει δρόμο ακόμα..

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Καϊλή χρονιά!


Comments are closed.