ΑΕΚ κάνε το καθήκον σου!

0

Σήμερα 15 Αυγούστου στις 21:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο άδειο ΟΑΚΑ την Κραϊόβα. Το 0-2 του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια για ανησυχίες. Μια κανονική ΑΕΚ οφείλει όχι μόνο να περάσει σήμερα το βράδυ αλλά να βγάλει και… γούστο στο παιχνίδι της. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε αλαζονικοί και να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει όμως η ΑΕΚ να αποκτήσει την παλιά ευρωπαϊκή της αίγλη και να αντιμετωπίζει σε αγωνιστικό επίπεδο διαδικαστικά, ομάδες όπως η Κραϊόβα.

Δυστυχώς αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα σε ένα άδειο και μουντό γήπεδο. Όσοι και όσες έχουν ξεμείνει στην αυγουστιάτικη Αθήνα δε θα μπορέσουν να δουν από κοντά την ΑΕΚ λόγω της βαριάς τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα μας μετά το ματς με τον Άγιαξ. Είναι πραγματικά ειρωνία της τύχης να είναι κάποιος στην άδεια Αθήνα μέσα Αυγούστου και να μην μπορεί τουλάχιστον να δει την ομάδα του, η οποία κατα διαολεμένη σύμπτωση παίζει ανήμερα δεκαπεντάυγουστο!

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το καθήκον της σήμερα. Ευχή όλων είναι να το κάνει με ωραίο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερες συνεργασίες πέρα από ατομικές ενέργειες!

ΑΕΚάρα δεν περνούν οι ώρες! Πάμε γερά!

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΛΥΤΑΣ


Comments are closed.