Στο πλευρό της ΑΕΚ… παντού!

0

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναληπτικό της ΑΕΚάρας…

Τι κι αν παίζουμε 15αύγουστο, τι κι αν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι θα γυρίζουν στα πανηγύρια και τα νησιά, εμείς πιστοί στην αρρώστια που λέγεται ΑΕΚ θα αναζητήσουμε το κατάλληλο μέρος να δούμε την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε σε κάθε νησί αν ψάξει κανείς, υπάρχει ένα κιτρινόμαυρο στέκι στο οποίο μαζεύονται οι απανταχού ενωσίτες προκειμένου να πάρουν μια πρώτη αλμυρή γεύση της ομάδας τους.

Στον αγώνα της Πέμπτης περιμένουμε να δούμε μαζί το Λιβάγια με τον Ολιβέιρα. Να δούμε ακόμη πιο ολοκληρωμένους αυτοματισμούς από το Βέρντε… Να δούμε μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο δεμένη και ουσιαστική. Το συμπέρασμα που έχει υπάρξει από τους μέχρι τώρα αγώνες της ΑΕΚ είναι ότι πρόκειται για ένα σύνολο με πολύ καλούς ατομικά ποδοσφαιριστές που όμως χρειάζονται χρόνο προκειμένου να γνωριστούν και να δέσουν μεταξύ τους. Αυτό το δέσιμο αναμένουμε να δούμε στο ματς με την Κραϊόβα. Ένα ματς τυπικής διαδικασίας για την κανονική ΑΕΚ.

Κιτρινίζουμε τα νησιά, λοιπόν, και νοερά στεκόμαστε στο πλευρό της ΑΕΚάρας. Δε θα μας καταλάβουν οι γύρω μας, καταλαβαίνουμε όμως εμείς… Και αυτό αρκεί.

ΥΓ. Η φωτό είναι από την κουκκίδα του χάρτη, την κιτρινόμαυρη Δονούσα…

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΛΥΤΑΣ


Comments are closed.