ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Ολυμπιακός Fake News, σφραγίδα και φάντασμα

Published

on

Τρικυμία, τριγμούς και αναταράξεις, προκάλεσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του AEK LIVE με τίτλο “Ολυμπιακό Βατερλό… Φοβούνται το 50-0!!!

Οι τριγμοί προκλήθηκαν όχι μόνο στο λιμάνι, αλλά και στο χώρο του χάντμπολ γενικότερα, με τους “λαγούς” υπαλλήλους τους, να τρέχουν και να μην φτάνουν, για να μαζέψουν τα συντρίμμια και να κρύψουν την δεδομένη ανυπαρξία, του υποτιθέμενου τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, συνεχίζεται με στοιχεία και αποδεικνύει, ότι το τμήμα χάντμπολ του γαύρου, είναι ουσιαστικά ανενεργό!
Είναι, σαν να έχουμε στην εντατική, έναν ασθενή διασωληνωμένο μόνιμα, με μηχανική υποστήριξη.
Το κρύβουν, όλοι. Γιατί; Ποιοι έχουν συμφέρον και ζουν απ΄αυτούς;
Οι γαύροι έχουν μείνει στο δυναμικό τους με μόνο, έξι(6) παίκτες!
Τερλέτσκι, Τσίλης, Μιχαηλίδης, Μπάγιος, Κουκουλάς,Παπαδόπουλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τελευταίος. Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, ήρθε το καλοκαίρι από την Γερμανία. Μέρος του μισθού του, βάση της συμφωνίας θα πληρωνόταν από τις συνδρομές των ακαδημιών, όπου θα ήταν προπονητής ανάπτυξης.

Τα τμήματα δεν λειτούργησαν ποτέ, ο πρώην χορηγός του ΙΕΚ ΘΡΥΝΟΥ-θρύλου Ξυνής, είναι παρελθόν, οπότε πείνα κλάμα και εξαθλίωση και για τους έξι δύστυχους, ταλαίπωρους, εξαθλιωμένους, οικονομικά και ψυχολογικά αθλητές.
Μάλιστα οι έξι παίκτες, για να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση, καθώς δεν ξέρουν που θα παίζουν του χρόνου, βγαίνουν με τον κωδικό 6 στο έντυπο μετακίνησης πολιτών, για τρεξιματάκι. Απίστευτα πράγματα!
Ακολουθεί η παγκόσμια πρωτοτυπία. Προπονητής, χωρίς παίκτες και ομάδα, είναι ο Γιώργος Καρασαββίδης, ο οποίος αντικατατέστησε τον Νέναντ Κλιάιτς, την Παρασκευή 04/12/2020.
Ποιον προπονεί; Τις μπάλες ή τα τέρματα; Κάνουν τηλεπροπόνηση;
Μεγάλες στιγμές!

Καθίστε αναπαυτικά, έχει και συνέχεια.
Τα καλύτερα αρχίζουν τώρα!
Ως έβδομο παίκτη, έχουν τον Κώστα Τσιλιχρήμα (ακούει και στο επίθετο Τσιλιμπάρης) αποτελεί, απόμαχο παίκτη του χάντμπολ, καθώς ζει μόνιμα στην Πάτρα, με νέο επαγγελματικό προσανατολισμό PR τις δημόσιες σχέσεις!
Αυτοί είναι και προσπαθούν οι δικοί τους άνθρωποι, οι γνωστοί μεροκαματάκηδες του συστήματος, τα λεγόμενα «εργαλεία», να τους δώσουν το φιλί της ζωής, κρατώντας τους αθλητικά ζωντανούς και ουσιαστικά κρύβοντας τους!
Τους δίνουν χρόνο να δουν τι μπορούν να κάνουν, μήπως βρουν χρήμα και λύσεις, για τη νέα χρονιά!
Μέχρι και νέα τροποποίηση(έγινε ήδη μία) της προκήρυξης του πρωταθλήματος, δεύτερη, μπορεί να κάνουν, υπάρχει πρόταση ήδη, για να μην κατέβουν φέτος, έτσι ώστε, να τους δώσουν παράταση ζωής, με πρόσχημα τον COVID 19.
Σίγουρα, με τις αλχημείες, που πρέπει να βρουν και να κάνουν για να σώσουν την εικονική ομάδα από το λιμάνι, οι ¨εθελοντές¨ του συστήματος, αξίζει να πληρωθούν με βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, καθώς θα έχουν ψυχοσωματικές ασθένειες και τώρα και στο μέλλον, γιατί είναι σε ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ υπηρεσία πανικού, στο αδιέξοδο που έχουν βρεθεί.
Πραγματικά, είναι για λύπηση, η όλη κατάσταση, αλλά οι αθλητές τους τι φταίνε;
Ο σύνδεσμος των παικτών Π.Σ.Α.Χ, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, που είναι;
Πρέπει να κάνει οικονομικό έρανο, ή να καταθέσει αίτηση στον Ο.Α.ΕΔ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, να τους ενισχύσει, αν χρειαστεί να επιβιώσουν!

Ο Π.Σ.Α.Χ οφείλει θεσμικά, να τους βάλει στη λίστα του κοινωνικού παντοπωλείου, δεν είναι ντροπή, αν χρειαστεί. Ντροπή είναι, να τους αφήνεις στο έλεος της ένδειας, χωρίς βοήθεια. Να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ανθρώπινα, πέρα κι΄ έξω από συλλόγους και ομάδες. Είναι απαίτηση και επιτακτική ανάγκη, ειδικά μέσα στην κρίση, είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ΄ όλα.

Εμείς ως ΑΕΚ θα παίξουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και των τρίτων, που έχουν προσωπικά, οικονομικά οφέλη;
Όχι βέβαια, ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ!
Να οριστεί ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής χθες, από την ομοσπονδία, όχι σήμερα. Είναι λαϊκή απαίτηση, όλων των οπαδών μας. Ολυμπιακός-ΑΕΚ ΤΩΡΑ!
Πριν τα 2 παιχνίδια με την Νέβα από την Ρωσία 25 & 26 Μαρτίου, να παίξουμε με τον γαύρο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και από θέμα αγωνιστικής απραξίας. Αγώνες θέλουμε, έτσι είπε ο Δημητρούλιας στις δηλώσεις μην τα ξεχνάμε.
Το παιχνίδι αυτό, είναι ο εφιάλτης τους, ζουν για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΟΤΕ!
ΠΡΟΣΟΧΗ!Η ομάδα ΜΑΣ να κατέβει ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Να τους κατατροπώσω, να τους κάνω να ζήσουν εφιάλτες για 60 αγωνιστικά λεπτά.
Η ιστορία γράφεται, εντός του γηπέδου. Να γράψει ο πίνακας:
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 08-52!

Θα είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα, νίκη σε έκταση στα ομαδικά αθλήματα, στην ιστορία, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τον αγώνα, να τον δείξει η τηλεόραση και όχι να τον βάλουν στο ίντερνετ, όπως επιθυμούν, οι ΄πρόθυμοι’, για να κρύψουν την ζοφερή, τραγική, εικόνα της αναστολής λειτουργίας του αξιοθρήνητου Ολυμπιακού.
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας, καλώς τα 08-52 πελατάκια μας. Μετά το ματς η πολιτική προστασία θα βάλει νέο κωδικό 0852, στο έντυπο μετακίνησης, με αυτόν, θα είμαστε έξω 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα!
Τελικά στο χάντμπολ,
ο Ολυμπιακός είναι, fake news σφραγίδα και φάντασμα!
AEK LIVE
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement