Πότε θα ανθίσει το λουλούδι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

0

Για τις Κυβερνήσεις, τους Τραπεζίτες, τους Αρχηκαπιταλιστές, τους προσκυνητές του Φιλελευθερισμού και τους λοιπούς καβαλάρηδες του Συστήματος, οι ζωές μας δεν έχουν πια καμιά αξία

Πείνα, ανεργία, αρρώστιες, φτώχεια, ρατσισμός, βία, πόλεμοι, σκοτωμοί, αυτοκτονίες είναι τα επιθυμητά αποτελέσματα των σκοτεινών έργων που διαπράττουν καθημερινά.

Έφτασε η εποχή όπου ο άνθρωπος θα αποτελεί το αναλώσιμο εξάρτημα μιας Παγκόσμιας μηχανής… που εγκαταστάθηκε διακριτικά με την ευκαιρία της καθόλου τυχαίας πανδημίας.
Ξέφυγε ο ιός, για να ξεφύγει ο καπιταλισμός.

Ο άνθρωπος θα πάψει να είναι ον και θα γίνει ένα ανταλλακτικό στα χέρια παράνομων αυτοαποκαλούμενων ηγετών άγνωστης για τους λαούς προέλευσης. Οι Παγκόσμιες Κυβερνήσεις ρομποτικοποιούν τον άνθρωπο και καταργούν με φοβικό τρόπο την ελευθερία, το λόγο και την σκέψη του. Ο νέος «άνθρωπος» ως ψηφιακός ισοβίτης της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας είναι προ των πυλών. Το ψηφιακό ανδροειδές με εξελιγμένη νοημοσύνη (χωρίς να περιμένει τον άμεσο πολλαπλασιασμό του στο κοντινό μέλλον), έρχεται να αντικαταστήσει και να εξευτελίσει με τον πιο απαξιωτικό τρόπο το ανθρώπινο γένος άμεσα και ειδικά για να βοηθήσει στην πανδημία.

Που είναι οι πραγματικές και αυθεντικές αριστερές Κυβερνήσεις τώρα που τις χρειάζεται η ανθρωπότητα;
Υπάρχουν ακόμα;
Είναι ακόμα εδώ;
Ξέμεινε σαν θεωρία ή υπάρχει ακόμα στην πράξη;
Υπάρχει σαν ιδεολογία στην πολιτική;
Είναι ακόμα υπαρκτή σε κόμματα;
Καρδιοχτυπά ακόμα στα έδρανα της Βουλής;

Με το χέρι στην καρδιά, δυσκολεύομαι να σας απαντήσω πάνω σε αυτό το ερώτημα. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένος αριστερός. Ο άνθρωπος είναι αριστερός από την φύση του.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ο λαός της και ζει στους δρόμους, στις πλατείες, στα σοκάκια, στους χώρους εργασίας, στα σπίτια μας και στις φυλακές.
Είναι χαραγμένη στις ταφόπλακες ανθρώπων που έδωσαν την ζωή τους για τη λευτεριά και που ήρθαν κόντρα με το κατεστημένο για ένα καλύτερο αύριο.
Η αριστερά ζει στις καρδιές όλων εκείνων που πιστεύουν στις ανθρώπινες αξίες και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Η αριστερά ζει μέσα στις καρδιές εκείνων που πιστεύουν στον άνθρωπο, που αγαπούν την ανθρωπιά, την ισότητα και που αγωνίζονται καθημερινά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδεώδη.

Η αριστερά ζει μέσα σε όλους εμάς που πιστεύουμε στο νου και στη νόηση.

Ποιος θα ξεκινήσει την μεγάλη αριστερή επανάσταση που θα υπερασπιστεί όλα αυτά που αξίζουν όλοι οι λαοί του κόσμου;

Ποιος θα σταματήσει τον σταδιακό αφανισμό των ανθρώπινων όντων που ζουν σε αυτό τον πλανήτη για πάνω από 200.00 χρόνια;

Είναι ακέφαλη η αριστερά;


Comments are closed.