Τους Δίδυμους Πύργους του σκότους

0

«ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ»…

…του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να τους γκρεμίσει καμία δύναμη, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΟΙ ΑΠΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΧΑΛΥΒΑ, είναι από Κλατενμπεργκικο-Μπενετική διαιτησία, από στημένο αγωνιστικό πρόγραμμα (απανωτά Οσφπ-Μπράϊτον- Παό), από ανατριχιαστικές αβάντες από όλες τις Αρχές (των οποίων πολιορκητικά κριάρια είναι η λυσσασμένη «αντι-ΕΠΟ», ήτοι η OYΕΦΑκική Super League, στης οποία τον λαιμό και την κολοβή ουρά κρέμονται οι κουδούνες της πολιτικής ηγεσίας – με προκλητικές και σοκαριστικές τις θερμές συναντήσεις, συνομιλίες και σχεδιασμούς με τον «Αυγενάκη Νο2», τον «δηθενικό» φιλοΕνωσίτη, Βούρτση!


• ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ «1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001» Η ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», αλλά αμφίβολο, αν θα μπορέσει να μείνει όρθια, ως το τέλος, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, αφού οι «κοκκινοπράσινες» επιθέσεις (όχι μόνο «δι΄αέρος»- όπως της American Airlines, αλλά κι «από εδάφους» και … «Περιστεριώτικων μεζουροδοκαριών» κ.ά.) έχουν οργανωθεί με … «τριγωνο-διαβολικούς» τρόπους! Και με τα ΜΜΕσα τους να σκορπίζουν καθημερινά «πυκνές ΣΤΑΧΤΕΣ»- αλά Μανχάταν στις 11-9-2001 – για να πνίξουν και μπλοκάρουν το «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ», το «Αγιά Σοφιά», που το στόχευσαν ακόμη και γιατί … «δεν ήταν γεμάτο» (είχε…μόνο 10.000 θεατές!) , κατά τον αγωνιστικό «βραδινό «Μπακογιάννειο περίπατο»,στη Νέα Φιλαδέλφεια (αλά… Σύνταγμα)αντί , με «αντίπαλο» το « νηπιαγωγειακό Γιβραλτάρ»- με ούτε μία (!) φάση κατά της εστίας του …10.001ου «θεατή», ΝΟΤΙΓΧΑΜΟΚΟΚΚΙΝΟΥ Οδυσσέα Βλαχοδήμου!


*** ΚΑΙ ΦΥΣΙΚA ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑΚO … «ΠΥΡ-ΒΡΟΧH@ ΘΑΛΛΑΣΑ», ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚH ΧΩΡΑ ΜΑΣ (Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, ΤρίΚαλα)!

…ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2001 η Αλ Κάϊντα γκρέμισε τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ στο Μανχάταν και η Αμερική θρήνησε περισσότερους από 3.000 νεκρούς και πολλαπλάσιους τραυματίες. Το Παγκόσμιο Κέντρου Εμπορίου σωριάστηκε, σαν τραπουλόχαρτο, από τις «επιθέσεις», στον75ο όροφο , το πρωί της Τρίτης, στις 8.45, στις 9.03 και στις 9.45 (το τελευταίο της γραμμής Ουάσιγκτον – Λος Άντζελες, που προσέκρουσε στο Πεντάγωνο), με τον Μπι Λάντεν να χρησιμοποιεί πτήσεις της American Airlines (με 98, 64 και 64 επιβάτες), ώστε από εκείνη την αποφράδα ημέρα «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ», όπως σχολίασε και ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζόρτζ Γ. Μπους, που ήταν σ΄ επίσκεψη στην Φλώρινα).


… ΕΙΜΑΣΤΕ στον Σεπτέμβριο του 2023 (Δευτέρα -και όχι Τρίτη όπως εκείνη την αποφράδα ημέρα- είχαμε 11-9 και σήμερα βρισκόμαστε στην Τρίτη 12-9, προς Τετάρτη και η εβδομάδα θα κλείσει την Κυριακή με το την Νταμπλούχο να υποδέχεται τον ένα από τους … «ΔΙΔΥΜΟ ΠΥΡΓΙΤΕΣ» (κόκκινος όμοιος πράσινο πελάζει…) ΣΤΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ τους δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο)! Έναντι παντός άλλου- ακόμη και της «θεάς» μπάλας- προτάσσεται, ότι η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται υπό το έλεος της Φύσης, όπου … «ΠΥΡ (φωτιές σε΄Εβρο, Πάρνηθα κ.α-ΒΡΟΧΗ (πλημμύρισαν Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα)  “ΘΑΛΑΣΣΑ” (με τον πνιγμό του 36χρονου Κρητικού Αντώνη Καρυώτη, από το (τουλάχιστο) απάνθρωπο ρίξιμο του στα «φονικά» αναταρασσόμενα νερά του λιμανιού Πειραιά, από υπεύθυνος του καραβιού «Blue Horizon», όπου φυλακίστηκαν ήδη καπετάνιος και ύπαρχος, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραιτήθηκε, για να τον αντικαταστήσει ο Στυλιανίδης)!


…ΥΠΟ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ για τουλάχιστο 16 νεκρούς, που έχουν βρεθεί ως τώρα, πολλούς αγνοούμενους, και με την καρδιά όλων των Ελλήνων «υπό αρρυθμίες» λόγω των βιβλικών καταστροφών, που προκλήθηκαν από τις πρωτοφανείς (ακόμη χειρότερες κι από του Ιανού) ανησυχούμε, φοβόμαστε, πως «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ»…Η νέα τραγωδία, που βιώνει η μαρτυρική Ελλάθα, θα έχει και συνέχεια, αφού το «πυρ-βροχή και θάλασσα» δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ αν πρώτα δεν ικανοποιήσει την κολασμένη «απληστία» του και σε νευραλγικούς τομείς, όπως είναι η οικονομία (με την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση να δηλώνει, εν πρώτοις, «κωφή και άλαλη»), η όποια αποκατάσταση των θυμάτων- για να αρχίσουν ξανά «να ζουν»- και τα συναφή.

…ΜΕΣΑ σ΄αυτή την οδυνηρή ατμόσφαιρα, στο βαρύ κλίμα, που προέρχεται από τις καταστροφές σε νευραλγικούς, εκ γενετής ζωογόνους, Νομούς της χώρας μας , είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα τους διαφορετικούς από του Μανχάταν «ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ» του «κόκκινου» σκότους και των «πράσινων» φαντασμάτων», που κυριαρχούν καταλυτικά (προαιώνια, αλλά κι εφέτος υπό τρομερή έξαρση, πώρωση, ζηλοφθονία και κόμπλεξ λόγω του περσινού αποθεωτικού «Ενωσίτικου»- «Αγια Σοφιανού» ΝΤΑΜΠΛ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΜΠΛ»!

… ΕΙΝΑΙ αναγκαίο, για την δική μας ύπαρξη, αρχές και υπεράσπιση των «κιτρινόμαυρων» συνόρων, το να κάνουμε μαύρη την καρδιά μας, για την «διάλυση», που έχουν πάθει οι πλημμυρόπληκτοι (θαρρείς υπό την κατάρα, που έχει πλήξει και το σεισμολαβωμένο Μαρόκο – «του Άμραμπατ» – με τους 2.168 νεκρούς και τις χιλιάδες των τραυματισμένων…) και να καταπιαστούμε με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο, με τα μελλούμενα από την Κυριακή, ως την Τετάρτη και καπάκι στον Καμπακοφότροφη Λεωφόρο (την Δευτέρα). Μέσα σε διάστημα «μιας ίντσας» η αλωμένη ΟΥΕΦΑπροστατευόμενη Super League έστησε την ΑΕΚ στο κέντρο του «ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (με οσφπ, με Μπράϊτον, με παό!), ώστε να μη προλάβει να πάρει ανάσα , αλλά και να αποκαταστήσει το ηθικό και την ψυχραιμία της, «αν κάτι στραβώσει» από τα όσα έχουν σατανικά σχεδιάσει).

…ΚΑΙ στα οποία πρωτεύοντα ρόλο, παράλληλα με τον ασήμαντο αγωνιστικό χρόνο του «άψε-σβήσε» ( η Αλαφουζο-Ιοβάνοβιτσιόζα εκδίκηση, γιατί δεν δόθηκε πέρσι η παράταση της τελευταίας αγωνιστικής, ώστε να …Σωκρατοπαπαστοθοπολιάσει το «οικογενειακό δίτερμα» στο Φάληρο κι έτσι η μεγαλειώδης νικήτρια στο Χαριλάου να πετύχει το για οποιανδήποτε άλλη ομάδα «ακατόρθωτο»= την βαθμολογική πρωτιά «πάνω στην γραμμή τερματισμού). Έτσι ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ για το εφετινό πρωτάθλημα να παίζει, έχοντας σε βάρος της την «τανάλια» με την πράσινη και κόκκινη δαγκάνες!


…ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ και με το περσινό «καρμπόν», που μεθόδευσαν οι …Survivorιστές με το “ΟΧΙ, ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑ” (χωρίς να έχουμε μάθει, αν έφυγε κι αυτός, φορώντας πανάκριβο ρολόϊ)! Επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο με τον Οσφπ να μη θέλει Έλληνα αξιωματούχο (λες και ο Σιδηρόπουλος δεν ακύρωσε κανονικό πέναλτι και δεν υπέδειξε άλλο, κατά το εφετινό 1-1 της ΑΕΚ με τον «πάοκ β΄= Πανσερραϊκό) . Οι «κόκκινοι» το παραμύθι (θα τρίζουν τα κόκαλα της σφυρίχτρας του Πειραιώτη πατέρα του Ηλία «Οι Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κι ‘ολοι οι άλλοι να πάνε να γ…», κατά το ΓιαννοΣπάθειο, διηνεκούς μνήμης, πειραϊκό τροπάριο)


…ΔΗΘΕΝ «Όχι σε ‘Ελληνα, ακόμη κι αν είναι ο Παπαπέτρου ή ο Ευαγγέλου ή ο Περράκης, ή ο Κατοίκος ή ο Γκάμαρης ή ο Τσαγκαράκηςκ.λ.π.» ΩΣΤΕ να έλθουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Δευτέρα στην Λεωφόρο, ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΔΗ το «αγγλικό συνδικάτο», όπου -τόχουμε γράψει από την πρώτη μέρα!- Στιβ Μπένετ= Μαρκ Κλάτσενμπεργκ!

…ΤΟ «ΠΕΤΥΧΑΝ» οι «Δίδυμοι Πύργοι Φαλήρου – Αμπελοκήπων» και με το συστημικό μπούλλινγκ στον Τάκη Μπαλτάκο , την «δήθεν Ποντιο-Πιλατική τακτική της Ουέφα και την παθητικότατη στάση του «Αυγενάκη Νο 2», του «Φιλιππινέζου» και του «ερυθρόλευκου» ως τα μπούνια, Γ. Οικονόμου, του Βούρτση – που φοράει… «Ενωσίτικη» μάσκα και μπορεί όσο πιο «κρυφά» κι άνετα να συναντιέται, συνομιλεί και να παίρνει το «on paper» από τους παρακρατούντες την Σούπερ Λίγκα (ή αλλιώς: τον αντιΕΠΟ»)!

…ΠΟΣΑ και πόσα έχουμε να ζήσει μέσα στο 2023-24, άλλωστε έχοντας πάρει σχετική γεύση και από τους Γκάμαρη- Σιδηρόπουλο στο 1-1 με τον Πάμπλο Γκαρσία, από τον Βαγγέλη Μανούχο με την κόκκινη στον Πέτρο Μάνταλο πριν να προλάβει ο «αρχηγός» να ολοκληρώσει, στο Μπεϊκό Πανθεσσαλικό, το … «άμπε μπαμπλόν, του κιθερόν»! ΄Η μήπως δεν κατάπιαμε αμάσητη την ξένη διαιτησία σε όλα τα ματς της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προπάντων το «χωρίς ένα σποράκι στην γηπεδούχο» από τον Ισπανό Μανθάνο, κατά τη ρεβάνς με την Αντβέρπ; Την ξένη διαιτητική «μαφία», που τήρησε την εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση στους άλλους, προπάντων στον Παό με την Μαρσέϊγ (στην οποία η ουέφα του Τσέφεριν θα ανταποδώσει κατά τις δύο συναντήσεις με την ΑΕΚ!)


…ΦΩΤΙΕΣ- ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ- ΠΝΙΓΜΟΙ περιμένουν την ΑΕΚ! Για να αντέξουν οι Μελισσανίδης- Αλμέϊδα- «Αγιά Σοφιά»; ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ (γιατί ένα μόνο – θαύμα – δεν φτάνει)…

Υ.Γ.1: Το Αλαφουζιστάν προκειμένου «να πνίξει» την ΑΕΚ, με «κατάμεστη η Λεωφόρος» δωρίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στους κατόχους μπλοκ διαρκείας». Ο ΙΟβάνοβιτς πρότεινε να δοθεί δώρο και το 6ο εμβόλιο για το Covib 19…

*Y.Γ.2: Καταγέλαστο κατάντημα: Βοτανικο – Καραϊσκάκιοι για να βγάλουν αντιεμπορικό του «Αγιά Σοφιά» δημοσίευσαν φωτό, από τον αγώνα της Κυριακής, με τους παίκτες της Εθνικής μας, κατά το ενός λεπτού σιγή για τα πάθη των πλημμυρόπληκτων περιοχών,, με φόντο την εντελώς άδεια της «21». ΚΑΙ όχι με την απέναντι εξέδρα  η οποία ήταν κατάμεστη ή έστω από μία πλάγια. Ως εκεί φτάνει η μικρότητα τους, για τον «Ενωσίτικο γηπεδικό Ναό».

* Υ.Γ.3: Συγκλονιστικής ωριμότητας η μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, σε αρχισυντάκτη διαδικτυακού σταθμού.

*Υ.Γ.4: Στις 16-9 θα γίνει στην Ελευσίνα το 40θήμερο μνημόσυνο για τον ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ. Συγχαρητήρια στην Εθνική Ανδρών, που κατέθεσε (με τον αρχηγό Μπακασέτα επικεφαλής) λουλούδια στο σημείο, που εξέπνευσε ο ήρωας οπαδός.

Υ.Γ.5: Κρίμα Γιώργο Τζαβέλλα, που «αλλαξοπίστησες», εντασσόμενος στον μεζουροδοκαρο- Ατρόμητο. «Υπάλληλος» κι εσύ του Οσπφυλαρχείου,που παραχώρησε και τον Κούντε στο Περιστέρι «του».Δεν παραδειγματίστηκες από τον Αντρέ Σιμόες, που ξαναδήλωσε, πως «ούτε πεθαμένος» θα γύριζε στην Ελλάδα, για άλλη φανέλα, εκτός της ΑΕΚ».

ΥΓ.5: Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πάρει φόρα και βρίζει όλη την κοινωνία, για το πλημμύρισμα του Βόλου. «Τρελάθηκε» λόγω το 3-2 της ΑΕΚ με την πεναλτάρα Μουκουντί- Αμράμπατ στις καθυστερήσεις (με τυχερή την αποστολή της Νταμπλούχου γιατί πρόλαβε κι έφυγε, πριν από την εμφάνιση του Daniel);

Υ.Γ.6: Οι Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και Σωφρόνης Τιγκιρίδης, που ήταν στο γήπεδο (προερχόμενοι κι από το «Πανθεσσαλικό») και είχαν άμεση θέαση του αγώνα Εθνικής- «Νηπιαγωγείου» Γιβραλτάρ 5-0 ψήφισαν για Μ.V.P. τον Λάζαρο Ρότα.

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ


Comments are closed.